1 / 73

Matkat kohteeseen Lago di Garda

Ihastuttava luonto ja viihtyisä ilmapiiri. On helppo ymmärtää, miksi Gardajärvi on Italian suosituin matkakohde. Leuto ilmasto ja puhdas vesi houkuttelevat matkailijoita, jotka haluavat purjehtia, surfata, kiipeillä, pelata golfia tai vain nauttia auringosta ja uimisesta.

Tietoa kaupungista Lago di Garda, alue Italia

Gardajärvi on ainutlaatuinen paikka, jonka luonto on hyvin erilainen pohjoisessa paikan eteläosiin verrattuna. Gardajärven pohjoisosan paikkakuntia, kuten Riva del Gardaa, Limonea ja Torbolea reunustavat komeat vuoret. Nämä ihastuttavat paikkakunnat eivät ole suuria, mutta niissä on runsaasti kauppoja, ravintoloita ja baareja. Järven itäosassa sijaitsee ihana Bardolino. Se on parhaiten tunnettu viineistään. Viinin ystävät voivatkin tehdä täällä todellisia löytöjä. Etelää kohti maisema muuttuu tasaisemmaksi ja järvi leveämmäksi. Täällä sijaitsevat monet pidetyt paikkakunnat kuten Lazise, Sirmione ja Desenzano, joissa voit kauniina iltoina kävellä kapeilla kujilla ja nauttia viehättävästä, ainutlaatuisesta ympäristöstä ja ilmapiiristä, jota asukkaat ovat pitäneet yllä vuosien ajan.

Huimia huveja ja aktiviteettejä

Gardaland on mieluinen kohde sekä lapsille että aikuisille. Kuten myös Canevaworld Resort, Movieland, Aqua Paradis ja Medieval Times. Täällä koko perhe voi viettää päivän erilaisissa vesiliukumäissä ja vesiaktiviteeteissä. Medieval Timesissa järjestetään suuria, keskiajan inspiroimia esityksiä ritariturnajaisineen.

Retkikohteita on monia

Garda on myös surfausta, vuoristokiipeilyä tai vaeltamista harrastavien paratiisi. Järven ympärillä on rajattomat mahdollisuudet nähdä ja tehdä jännittäviä asioita. Jos haluat nähdä enemmän kuin Gardajärven, erinomaisia päiväretkikohteita ovat kaunis Verona, jossa on kuuluisa Romeon ja Julian parveke, romanttinen Venetsia ja ihastuttava Ledro-järvi.

** Paikallinen kannetaan tietyistä paikoista </ b>!

Lago di Garda kartta

Usean kohteen matkat

Lento & hotelli

Hotelliehdotukset

Suositut majoitukset

Suositut kaupungit

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa