1 / 12

Matkat kohteeseen Puola

Puolalla on rikas kulttuuriperintö, jota vaalitaan huolellisesti. Puolalainen keittiö tarjoaa uusia makuelämyksiä. Monet perinteiset ruokalajit tekevät ravintolassa syömisestä nautinnon. Paikallisilla vilkkailla markkinoilla ja suurissa uudenaikaisissa ostoskeskuksissa voi tehdä edullisia ostoksia.

Tietoja Puola

Mukava hintataso

Puolassa on vielä edullista. Täällä kannattaa hemmotella itseään. Kotimaisia tuotteita ja kansainvälisiä merkkitavaroita myydään edullisesti. CD-levyt ja paikalliset tuotteet, kuten kengät ja kuuluisa puolalainen vodka, ovat erittäin kohtuuhintaisia. Klassisen musiikin konsertteihin pääsee pikkurahalla. Jos jalat väsyvät, aja taksilla. Ravintoloiden hintataso on ilo kukkarolle.

Ympärivuotinen matkakohde

Kevät tulee Puolaan mukavan aikaisin. Kun Suomessa vielä pukeudutaan talvitakkeihin, terassikausi on jo alkanut täällä. Leuto syksy tekee ulkosalla istuskelun mahdolliseksi pitkälle lokakuuhun. Ja tietysti kesän festivaalit ja joulumarkkinat houkuttelevat yhä enemmän matkailijoita joka vuosi. Sembo vie moderniin ja vilkkaaseen Varsovan suurkaupunkiin ja suosittuun viehättävään Krakovaan.

Puola kartta

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa