Matkakohteet » Espanja » Costa del Sol
Costa del Sol

Costa del Sol

Etsi ja varaa matka.

search

Costa del Sol

Sembon kautta pääset aloittamaan kevään aikaisemmin. Costa del Solissa on tarjolla hintansa arvoisia huoneistoja ja Viivy kauemmin -alennuksia. Costa del Sol on edelleen yksi rakkaimmista kohteistamme. Ympäri vuoden rannikko toivottaa matkailijat tervetulleiksi viettämään lomaa Fuengirolaan, Benalmadenaan, Torremolinokseen ja Nerjaan. Tarjolla on aurinkoa, lämpöä, hyvää ruokaa ja vapaata ajanviettoa. Andalusian koko tarjonta on edessäsi. Poimi parhaat palat runsaista mahdollisuuksista.

Koko viikonloppu tai koko talvi

Etelä-Espanjan talvi-ilmasto on tunnettu. Täällä voidaan hyvin. Jos matkasi päämääränä on löytää uusi golfkenttä joka päivä tai Suomen talven kylmyyden vaihtaminen Espanjan lämpöön, olet tullut oikeaan paikkaan. Monet valitsevat jäädä kauemmaksi aikaa. Kuukaudeksi tai vielä pitempään. Costa del Solissa lomailu on mutkatonta ja elämänmeno miellyttävän verkkaista ja stressitöntä. Aamulla voit käydä kalakauppiaan luona ja valita tuoreen kalan lounaaksi. Siestan aikaan voit käydän kulman takana sijaitsevassa kaupassa ostamassa tuoretta leipää ja puolikuivaa valkoviiniä. Heti auringonlaskun jälkeen voit syödä illallista parvekkeella miellyttävässä iltatuulessa. Ihan tavallinen päivä Espanjassa.

Matkakohteemme

Fuengirola on perinteinen espanjalainen rantalomakohde, jossa on pitkä, houkutteleva rantabulevardi. Ranta on täynnä ravintoloita ja kahviloita ja on suosittu ympäri vuoden. Keskellä kylää kirkon vieressä sijaitsee kylän tori, joka on suosittu kokoontumispaikka sekä päivällä että illalla. Täällä on myös ruotsalainen kirkko ja Ruotsin konsulaatti. Vain 20 km Málagasta länteen sijaitsevassa Benalmádena Costassa on yksi rannikon upeimmista pienvenesatamista. Nauti yhdeksän kilometriä pitkästä rantabulevardista, jonka varrella on ravintoloita, baareja ja kasino. Muutamia kilometrejä rannikolta ylöspäin sijaitsee tyypillinen andalusialainen kylä Benalmádena ”Pueblo” valkoiseksi kalkittuine taloineen ja kapeine kujineen. Torremolinos sijaitsee Benalmadenasta pohjoiseen. Kesäisin meno on vilkasta, talvella taas on rauhallista. Ravintola- ja iltaelämä keskittyvät kahdelle rannalle, Bajondilloon ja La Carihuelaan. Meren rannalla, muutamia kymmeniä kilometrejä Málagasta itään sijaitsee Nerjan ihastuttava kaupunki. Nerjassa on vanhoja rakennuksia, kukkivia pihoja, kapeita katuja hyvine ostosmahdollisuuksineen ja monia viihtyisiä ravintoloita. Nerja on mitä mainion paikka ulkoravintolassa istuskelemiseen ja ihmisvilinästä nauttimiseen. Täällä voit myös kävellä kauniilla torilla, jota kutsutaan Euroopan parvekkeeksi, ja katsella alas siniselle merelle.

Tekemistä

Täällä ei tarvitse olla toimettomana päivääkään. Vuokra-autolla tai paikallisbussilla pääset helposti historiallisiin kyliin kuten Granadaan ja Rondaan. Sierra Nevadan hiihtomahdollisuudet sijaitsevat houkuttelevan lähellä, jos kyllästyt golfiin. Entäpä päiväretki Afrikassa sijaitsevaan Tangeriin tai Iso-Britannian Gibraltariin? Kävellen pääset useimmille toreille, tavarataloihin ja markkinoille. Illat pyhität espanjalaiselle keittotaidolle ja andaluusialaiselle keittiölle, joka mielellään tarjoaa runsasta antiaan.

Lue lisää

Piilota

Näytä kartta