Matkakohteet » Espanja » Mallorca
Mallorca

Mallorca

Mallorca – maailman paras saari?

Etsi ja varaa matka.

search

Mallorca

Täällä on kaikki, mitä voit toivoa lomaltasi. Suurkaupungin syke, hyvät ostosmahdollisuudet, vilkas ulkoelämä ja suuret, tunnetut turistikohteet kansainvälisine asiakaskuntineen.

Mallorca tarjoaa vaikuttavia makuelämyksiä paikallisista tapasbaareista kansainvälisiin huippuravintoloihin. Saarella on myös melkein koskemattomia uimalahtia, pieniä vuoristokyliä ja huikean kaunis luonto. Valinnanvaraa on runsaasti.

*Palma de Mallorca *

Saaren pääkaupunki Palma on moderni suurkaupunki, josta on tullut suosittu Euroopan trenditietoisten keskuudessa. Kaupungilla on monia viehättäviä puolia – erinomainen sijainti meren rannalla etelää kohti ja pitkiä ja leveitä, merituulessa huojuvien ja auringonpaisteelta suojaavien palmujen reunustamia bulevardeja. Ulkoilmaravintoloita, baareja ja ravintoloita on katujen varsilla. Vanhojen kaupunginosien kapeilla kujilla on palatseja ja keskiajalta peräisin olevia muistomerkkejä. Kaupungin sekä itä- että länsipuolella on hienoja rantoja – lähimmälle rannalle pääsee kaikkialta 10–15 minuutissa autolla tai bussilla.

Alcudia

Alcudia on Mallorcan tunnetuin rantalomakohde. Se on rakennettu 14 km pitkän hiekkarannan äärelle. Rannikkoa reunustaa nykyään hieno rantabulevardi, jonka varrella on moderneja hotelleja. Paikka on kuin tehty lapsiperheitä varten. Matala ihana hiekkaranta ja kaikki palvelut, kuten ravintolat ja ruokakaupat ovat kävelyetäisyydellä. Sembon kautta voit majoittua aivan rannan äärelle.

Santa Ponsa

Santa Ponsa sijaitsee kauniilla paikalla, syvän merenlahden pohjukassa, n. 20 km:n päässä Palmasta. Pienen kalastajakylän olemus ja tavattoman kaunis ympäristö ovat säilyneet, vaikka kylä onkin kasvanut kaupungiksi ja ottaa nykyisin vastaan suuren osan saarelle saapuvista turisteista. Kaupungista löytyy hieno, leveä hiekkaranta, runsaasti ravintoloita ja muita huveja.

Playa de Palma

Jos haluat asua rannan äärellä lähellä suurkaupunkia, Playa de Palma on hyvä ja hintansa arvoinen valinta. Playa de Palma sijaitsee 10 km itään Palman kaupungista, leveiden ja silmänkantamattomiin jatkuvien hiekkarantojen äärellä. Hienon rantabulevardin varrelle on noussut hotelleja ja kerrostaloja, jotka ottavat vastaan auringonpalvojia ympäri vuoden. Yleiset kulkuyhteydet Palman kaupunkiin ovat hyvät – sinne pääsee helposti kaupunkibussilla n. 15–20 minuutissa.

Cala d'Or

Cala d'Or sijaitsee noin 65 km Palmasta itään ja on erilainen kuin Canyamel. Cala d'Orissa on viisi uimaan houkuttelevaa, kallioiden välissä sijaitsevaa lahdenpoukamaa. Vehreässä ja värikylläisessä, kumpuilevassa rinteessä on matalia, valkoiseksi kalkittuja taloja. Kaupungin pienessä, vilkkaassa keskustassa on kävelykatuja, kauppoja sekä paljon kahviloita ja ravintoloita. Suositussa pienvenesatamassa on miellyttävä ilmapiiri, kansainvälinen tunnelma ja erittäin hyviä ravintoloita.

Lue lisää

Piilota

Näytä kartta