Matkakohteet » Italia » Adrian rannikko » Lido di Jesolo-Cavallino
Lido di Jesolo-Cavallino

Lido di Jesolo-Cavallino

Kymmeniä kilometrejä kullankeltaisia hiekkarantoja.

Etsi ja varaa matka.

search

Lido di Jesolo-Cavallino

Heti Venetsian laguunin ulkopuolella sijaitsee kapea, pitkä saari, jolla on useita kymmeniä kilometrejä rantaviivaa. Se on todellinen uimarantaparatiisi, jossa sijaitsee kaksi vilkasta kesäpaikkakuntaa, Lido di Jesolo ja Cavallino. Lido di Jesolo on oikea valinta, jos arvostat ravintoloita, baareja ja ostosmahdollisuuksia. Cavallino on oikea valinta, jos haluat majoittua rauhalliselle paikalle lähellä kaikkea.

Täällä voit yhdistää rantaloman aktiviteetteihin. Monia mahdollisuuksia tarjoavat go-cart, purjehdus, tennis ja suuri hieno vesipuisto, jossa koko perhe voi viettää monia riemukkaita hetkiä yhdessä. Lido di Jesolossa rantapalvelu sisältyy aina hintaan (1 auringonvarjo ja 2 aurinkotuolia huoneistoa tai huonetta kohden).

Rauhallista ja mukavaa

Litorale di Cavallino on miellyttävä rannikkokaistale noin 5 km Lido di Jesolon ulkopuolella. Alueella on yksi pääkeskus, Cavallino, sekä useita pienempiä keskuksia. Cavallinossa on kaikkea, mitä tarvitset ja myös leveä ja lapsiystävällinen hiekkaranta. Busseja kulkee sekä Lido di Jesoloon että Venetsiaan. Cavallino sijaitsee pitkällä, kapealla saarella, jonka kärjestä on suora veneyhteys Venetsiaan (n. 40 min).

Turistivero Cavallinossa veloitetaan turistivero vuodesta 2012 alkaen. Se maksetaan paikan päällä, € 0,40 - 1 /hlö/päivä, ei alle 12-vuotiailta. Huoneistoissa maksetaan € 0,40/hlö/yö enintään 7 päivältä.

NÄIN PÄÄSET PERILLE

Lentäen: Lentokentältä kulkee paikallisbusseja Lido di Jesolon keskustaan noin kerran tunnissa klo 19 asti, useimmissa tapauksissa bussia joutuu vaihtamaan matkan varrella. Yhdensuuntainen matka maksaa n. 5,50 €. Lisätietoja saat osoitteesta www.atvo.it. Vuokra-auton voit noutaa lentokentältä ja palauttaa sinne paluulentosi yhteydessä.

    Lue lisää

    Piilota

    Näytä kartta