Etsi ja varaa matka.

search
Lignano
» Matkakohteet » Italia » Adrian rannikko » Lignano

Lignano kohteessa Italia

Lomaile yhdellä rannikon parhaiten hoidetuista paikkakunnista.

Lignano kohteessa Italia

Matka kaikkien makuun

Lignano on selvästi Adrianmeren pohjoisrannikon vanhimpia lomapaikkakuntia, jossa asiat ovat järjestyksessä. Alueella on kaikki, mitä viihtyisällä lomalla tarvitaan. Lignanossa on monia viihtyisiä ja korkealuokkaisia baareja, ravintoloita ja ulkoilmaravintoloita. Myös myymälät ovat hieman korkeatasoisempia kuin naapuripaikkakunnilla. Lignanossa voi tehdä edullisia ostoksia. Bibioneen pääsee autolla noin 5-10 minuutissa.

Ei tylsiä päiviä

Kesäaikaan on tarjolla monenlaisia huvituksia ja aktiviteetteja. Valittavana on esimerkiksi monia vesiurheilulajeja, vesipuisto, Gulliverland-puisto, Parco Junior, eläintarha ja golfinpeluuta. Täällä järjestetään myös suuret markkinat kerran viikossa. Retkimahdollisuuksia on monia. Tämä on oikea valinta autolman matkakohteeksi. Voit tehdä retkiä sisämaahan ja vierailla viinitiloilla tai tutustua viehättäviin alueisiin, kuten Trieste, Venetsia ja Aquileia, joka on tunnettu roomalaisista muinaismuistoistaan

Valitse itsellesi ja perheellesi parhaiten sopiva alue

Lignano koostuu kolmesta yhteen kasvaneesta kaupunginosasta. Tarjoamme lomahuoneistoja kahdessa niistä. Sabbiadoro on kaupungin sydän, joka on tulvillaan kauppoja ja ravintoloita. Pineta, jotka sijaitse noin 4 km:n päässä Sabbiadorosta, on pidetty rauhallisen sijaintinsa ansiosta. Sielläkin on hyviä ravintoloita ja kauppoja. Liikkuminen alueella käy kätevästi paikallisbusseilla, jos haluat välttää autolla ajamista lomalla. Lomahuoneistojemme kuvauksissa ilmoitetaan etäisyys lähimmän kaupunginosan keskustaan.

Sembon matkaoppaat

Sembon kokeneet ja arvostetut oppaat ovat palveluksessasi Bibionessa 16.6.-3.8.18. välisenä aikana. He järjestävät mukavia erikielisiä retkiä ja muuta toimintaa itsenäisenä yrityksenä, jotta saat uusia elämyksiä. Hyvä tietää ennen matkaa Turistiveroa ei vielä peritä Lignanoissa, mutta tilanne voi muuttua ennen kesää 2014.