Etsi ja varaa matka.

search
Campitello
» Matkakohteet » Italia » Alpit » Campitello

Campitello kohteessa Italia

Campitello on viehättävä hiihtokeskus, jossa on tarjolla paljon nähtävää ja koettavaa.

Campitello kohteessa Italia

Campitello herää eloon talvikuukausiksi ja on varsinainen paratiisi, jos harrastat hiihtämistä tai lumilautailua. Kylässä on uusi ja vanha osa. Kylän vanhan osa, sen kujat ja mukulakivikadut, sopii erinomaisesti rauhallista ja mukavaa talvilomaa kaipaaville. Täältä löydät joitakin viihtyisiä ravintoloita ja baareja, joissa voit nauttia rauhallisesta after ski -tunnelmasta. Vauhdikasta menoa löytyy Canazeista muutamaan kilometrin päästä. Campitellossa on uudenaikainen urheilukeskus, jossa voit esimerkiksi pelata jääkiekkoa. Lisäksi hiihtokoulu ja kolme yritystä, joista voi voit vuokrata suksia.

Val di Fassa Val di Fassa on ihana laakso. Täällä on pieniä kauniita kyliä, joiden pitkät perinteet ulottuvat Rooman vallan ajalle asti. Talot on koristeltu kauniisti käsin tehdyin puukaiverruksin ja maalauksin. Itävaltalaisen ja italialaisen keittiön fuusio tekee jokaisesta ravintolakäynnistä kulinaarisen elämyksen. Kannattaa myös kokeilla seudun erinomaisia viinejä.

Laskettelua kauniissa maisemissa Laskettelu Dolomiiteillä on erittäin perheystävällistä. Mahdollisuuksia on monia, ja suurin osa rinteistä on punaisia ja sinisiä. Ne soveltuvat hyvin carving-tekniikan harjoitteluun kovassa vauhdissa. Hiihtoalue on loppumattoman suuri – löydät varmasti suosikkipaikkasi Dolomiiteilta. Alpe Luisassa on 24 km rinteitä: 4 km mustia, 8 km punaisia ja 12 km sinisiä. Tre Vallissa on 100 km rinteitä: 11 km mustia, 46 km punaisia ja 43 km sinisiä. Karerseessä on 35 km rinteitä: 5 km mustia, 14 km punaisia ja 16 km sinisiä. Buffaure Ciampacissa on 31,5 km rinteitä: 4,65 km mustia, 24,6 km punaisia ja 2,25 km sinisiä.

Yölaskettelua Jos olet joskus ajatellut kokeilla yölaskettelua, voit mennä Pozza di Fassaan Aloch Ski Stadiumille. Kolmesti viikossa järjestetään 1 200 metrin lasku, 1 630 metristä 1 322 metriin merenpinnan yläpuolella. Voit luultavasti käyttää päiväpassiasi, tarkista asia varmuuden vuoksi paikan päällä.

Yleistä Campitellosta (1 440 metriä merenpinnan yläpuolella) kulkee hissi Col Rodellaan ja Vigosta ja Pozza di Fassasta (1 390 metriä merenpinnan yläpuolella) Catinaccion hiihtoalueelle. Rinteistä Pista del Bosco on pisin (6,5 km) ja Pista Ciampac vaikein (3 km).

Matkavinkkejä Alueelle pääsee hyvin autolla, ja paikan päällä voi olla hyvä olla auto käytettävissä. Jos tarvitset majoituksen matkan varrelta, Sembo voi auttaa sinua. Sembo voi myös auttaa järjestämään lentomatkat ja auton vuokrauksen.