Etsi ja varaa matka.

search
Canazei
» Matkakohteet » Italia » Alpit » Canazei

Canazei kohteessa Italia

Canazei on erittäin pidetty hiihtokeskus Val di Fassassa.

Canazei kohteessa Italia

Superski Dolomiti on maailman suurin hiihtoalue. Alueella on yhteensä 12 laaksoa ja lukemattomat mahdollisuudet löytää juuri se laskettelutapa, joka sopii sinulle. Ja italialaiset todella tietävät, miten nauttia elämästä, eivätkä Italian Alpit ole poikkeus. Sembolla on tarjolla majoituskohteita alueen parhaissa laaksoissa, Val di Fassassa ja Val di Fiemmessä. Lähellä on Arabba, joka esitellään erillisenä hiihtokeskuksena. Alueen keskellä on Sellan vuorijono, joka tarjoaa mahdollisuudet monenlaiseen lasketteluun. Vuorijonon ympäri järjestetään Sella Ronda -kierroksia. Kierros kestää koko päivän, mutta kannattaa, etenkin jos sisällyttää päivään pysähdyksen tai pari joissakin alueen monista aidoista, kodikkaista rinneravintoloista.

Canazei Canazei on viehättävä, pidetty ja hintansa arvoinen talvilomakohde. Täältä löytyy kaikki tarvittava, kuten kauppoja, baareja ja viihtyisiä tirolilaisia ravintoloita. Canazeissa on lisäksi laakson vauhdikkain iltaelämä. Kylän suurin vetonaula on kuitenkin hiihtomahdollisuudet. Täällä on jotain kaikille hiihtourheilusta pitäville!

Alba di Canzei Noin 1,5 kilometriä Canazeista on Alba, joka on naapurikyläänsä hieman rauhallisempi. Alueen tarjonta on rajoitetumpaa, mutta löydät kylästä kaiken, mitä viihtyisään oleskeluun tarvitaan. Kylällä on oma hiihtoverkosto, joka sopii erityisen hyvin lapsiperheille. Hiihtobussilla pääset mukavasti ja maksutta Canazeihin.

Val di Fassa Val di Fassa on ihana laakso. Täällä on pieniä kauniita kyliä, joiden pitkät perinteet ulottuvat Rooman vallan ajalle asti. Talot on koristeltu kauniisti käsin tehdyin puukaiverruksin ja maalauksin. Itävaltalaisen ja italialaisen keittiön fuusio tekee jokaisesta ravintolakäynnistä kulinaarisen elämyksen. Kannattaa myös kokeilla seudun erinomaisia viinejä.

Laskettelua kauniissa maisemissa Laskettelu Dolomiiteillä on erittäin perheystävällistä. Mahdollisuuksia on monia, ja suurin osa rinteistä on punaisia ja sinisiä. Ne soveltuvat hyvin carving-tekniikan harjoitteluun kovassa vauhdissa. Hiihtoalue on loppumattoman suuri – löydät varmasti suosikkipaikkasi Dolomiiteilta. Alpe Luisassa on 24 km rinteitä: 4 km mustia, 8 km punaisia ja 12 km sinisiä. Tre Vallissa on 100 km rinteitä: 11 km mustia, 46 km punaisia ja 43 km sinisiä. Karerseessä on 35 km rinteitä: 5 km mustia, 14 km punaisia ja 16 km sinisiä. Buffaure Ciampacissa on 31,5 km rinteitä: 4,65 km mustia, 24,6 km punaisia ja 2,25 km sinisiä.

Yölaskettelua Jos olet joskus ajatellut kokeilla yölaskettelua, voit mennä Pozza di Fassa och Aloch Ski Stadium. Kolmesti viikossa järjestetään 1 200 metrin lasku, 1 630 metristä 1 322 metriin merenpinnan yläpuolella. Voit luultavasti käyttää päiväpassiasi, tarkista asia varmuuden vuoksi paikan päällä.

Allmänt Canazeistä (1 460 metriä merenpinnan yläpuolella) on hissijärjestelmä Belvedere–Pordoihin, Ciampaciin ja Fedaia–Marmoladaan. Rinteistä Pista del Bosco on pisin (6,5 km) ja Pista Ciampac vaikein (3 km).

Matkavinkkejä Alueelle pääsee hyvin autolla, ja paikan päällä voi olla hyvä olla auto käytettävissä. Jos tarvitset majoituksen matkan varrelta, Sembo voi auttaa sinua. Sembo voi myös auttaa järjestämään lentomatkat ja auton vuokrauksen.