Etsi ja varaa matka.

search
Cervinia
» Matkakohteet » Italia » Alpit » Cervinia

Cervinia kohteessa Italia

Lumivarma laskettelukohde tunnettujen alppien välissä.

Cervinia kohteessa Italia

Cervinia tunnetaan runsaslumisuudestaan, eikä syyttä! Zermattin rajalla Sveitsissä laskettelet leveillä ja aurinkoisilla rinteillä. Sekä Zermattin että Cervinian kattavilla hissikorteilla saat käyttöösi valtavan hiihtoalueen. Täällä on hyvät mahdollisuudet ruskettua.

Kuuluisat Matterhorn ja Monte Rosa Cervinia sijaitsee Aostan laaksossa 2050 metrin korkeudella merenpinnasta. Suurin rinnekorkeus on noin 3500 metriä. Tilastojen mukaan tämä on Italian lumivarmin kohde. Rinteet ovat puurajan yläpuolella, minkä takia ne ovat avoimia ja leveitä ja sitä paitsi useimmat ovat aurinkoisella puolella. Zermattin hissijärjestelmän ansiosta voit nauttia 350 rinnekilometristä. Rinteitä on 93. Kannattaa laskea Plateau Rosasta alas naapurikylään Valtournecheen. Matkaa tulee 20 km. Täällä voit nauttia näköalasta Breithorniin.

Vielä enemmän laskettelua Laskettelu täällä on juuri niin haastavaa tai helppoa kuin haluat. Rinteet ovat sopivia täydellisen kanttauksen löytymiseen carving-suksilla. Mutta täältä löytyy myös runsaasti haasteita kehittyneemmille laskijoille. Offpist- ja park-mahdollisuuksia. Voit kokeilla helikopterilaskettelua tai vuokrata oppaan päivän ajaksi. Saat unohtumattoman elämyksen. Täällä on myös fun park, jossa on half pipeja ja suuria hyppyreitä. Täällä voi myös murtomaahiihtää.

Tunnelmallista, vieraanvaraista ja iloista Cervinia on monien suosikki, sekä italialaisten että pohjoismaalaisten. Syynä on pitkälti iloinen tunnelma ja paikallisen väestön vieraanvaraisuus. Cerviniaan tullaan tietysti laskettelemaan, mutta ei saa unohtaa, että ollaan Italiassa, jossa ruoka ja juoma on yhtä tärkeää kuin laskettelu. Jää nauttimaan auringosta, ruuasta ja lomasta johonkin kodikkaaseen ruokapaikkaan. Cerviniassa voit syödä ja juoda hyvin. Laaksosta saadaan hyviä viinejä. Alkuperäisyys ja perinteet halutaan säilyttää. Täällä on runsaasti viihtyisiä ravintoloita ja baareja sekä tietysti mainio afterski. Vaatemyymälöitä on niukahkosti, mutta löydät kuitenkin lähes kaiken tarpeellisen. Kylässä on välinevuokraamo ja hiihtokoulu.