Matkakohteet » Italia » Alpit » La Thuile
La Thuile

La Thuile

Rauhallinen hiihtopaikkakunta pidetyssä Aostan laaksossa.

Etsi ja varaa matka.

search

La Thuile

Uudehko hissijärjestelmä ja runsaasti lunta Korkein laskukorkeus on 2 641 metriä merenpinnan yläpuolella. Paikkakunta on tunnettu lumivarmuudestaan, on tosin parhaimmillaan tammi- ja maaliskuun välillä. Hissikortti on voimassa sekä La Thuilessa että La Rosièressä, joten laskettelumahdollisuuksia on monia! Voit myös ostaa hiihtopassin, joka kattaa koko Aostan laakson; kaikki sen paikkakunnat ja rinteet. Sopinee hyvin sinulle, joka etsit suurempia haasteita Italian huipuilta. Uusi lastenalue lumileikkeihin ja laskettelun opettelemiseen hihnahissin avulla muiden hissien lähellä.

Hillitysti tarjontaa pienellä paikkakunnalla La Thuilessa ei ole runsasta baari- ja ravintolatarjontaa, mutta sieltä on mahdollista löytää useita mukavia paikkoja, joissa tarjoillaan hyviä paikallisia ruokia ja viinejä. Myönteinen puoli on se, että La Thuile on edullisempi kuin sen tunnettu naapurikylä Courmayeur.

NÄIN PÄÄSET PERILLE

Lentäen: Torinon lentokentälle on 150 ja Milanon lentokentälle 200 kilometriä. Lähin rautatieasema Pré Saint Didier sijaitsee 9 kilometrin päässä.

    Lue lisää

    Piilota

    Näytä kartta