Etsi ja varaa matka.

search
Madonna di Campiglio
» Matkakohteet » Italia » Alpit » Madonna di Campiglio

Madonna di Campiglio kohteessa Italia

Dolomiittien helmi!

Madonna di Campiglio kohteessa Italia

Elegantti Madonna di Campiglion kaupunki sijaitsee Dolomiiteillä upean Monte Spinale -vuoren juurella. Vanhan kylän ympärillä kohoavat lumihuippuiset vuoret, jotka muodostavat upean maiseman. Pohjoismaisa Madonna tunnetaan siitä, että Ingmar Stenmark voitti siellä ensimmäisen maailmanmestaruusosakilpailunsa vuonna 1974. Täällä järjestetään lähes vuosittain tällainen osakilpailu.

Upea hiihtojärjestelmä Kylä sijaitsee 1550 metrin korkeudella meren pinnasta. Hiihtohissejä on 62. Rinteitä on 150 km. Superskirama-hiihtopassilla suurin laskettelukorkeus on 3000 metriä merenpinnasta. Rinnekilometrejä on 380, eli pääset laskettelemaan Madonna di Campigliossa, Folgarida-Marillevassa, Ponte di Legno-Tonale-Presenassa, Pejossa, Monte Bondonessa, Pinzolossa, Andalo-Fai della Paganellassa ja Folgaria-Lavaronessa.

Mukavaan lomanviettoon Alueella on paljon muutakin tekemistä kuin laskettelemista. Jos murtomaahiihto kiinnostaa, valinnanmahdollisuuksia ja vaikeusasteita on useita. Campo Carlo Magniossa on 22 ja Carisolossa 5 latukilometriä. Voit myös lähteä opastetulle lumikenkäretkelle, kiipeilemään jäätikölle, varjoliitämään, luistelemaan tai koiravaljakkoajelulle. Jos haluat luksusta, käy jossakin kylän kylpylöistä. Madonnassa on hiihtokoulu sekä suksi-, mono- ja lumilautavuokraamo. . Mukavaa italialaista tunnelmaa. Vanha arkkitehtuuri on säilynyt hyvin, ja tunnelma on taatusti kodikkaan italialainen. Ravintolat houkuttelevat paikallisilla erikoisuuksilla. Täällä on runsaasti baareja ja tietysti afterski. Myös pelihalleja ja disko. Ostosmahdollisuudet ovat hyvät. Täältä löytyvät parhaat muotiliikkeet ja kaikki, mitä hiihtäessä ja lasketellessa voi tarvita. Myös monet kansainväliset muotimerkit ovat edustettuina. Ei ole sattumaa, että ihmiset, jotka ovat jo nähneet kaiken, ovat valinneet tämän suosikkikohteekseen!

Pinzolo Pinzolo on hintansa arvoinen vaihtoehto Madonna di Campigliolle, sillä kylien välinen etäisyys on vain 12 km. Se sijaitsee samassa Val Rendenan laaksossa kuin Madonna di Campiglio 800 metrin korkeudella merenpinnasta. Sen oma hissijärjestelmä on pienehkö. Rinteitä on yhteensä 26 km: 2 mustaa, 2 sinistä ja 9 punaista sekä yhteensä 9 hissiä. Täällä on funpark, halfpipe ja luistinrata. Pinzolo Campiglio Express avattiin jouluksi 2011. Tämä uusi 8-paikkainen hissi kuljettaa Pinzolon ja Campiglion välillä 20 minuutissa.

Matkustusvihjeitä Autolla pääsee perille helposti Brennerin solan kautta. Jos haluat yöpyä matkan varrella, Sembo voi auttaa majoituksen järjestämisessä. Voit myös matkustaa lentäen. Autamme mielellämme auton vuokraamisessa. Kannattaa lentää Innsbruckiin, Milanoon tai Bergamoon.