Etsi ja varaa matka.

search
Olympiakylät
» Matkakohteet » Italia » Alpit » Olympiakylät

Olympiakylät kohteessa Italia

Sestriere kuuluu maan Olympiakyliin.

Olympiakylät kohteessa Italia

Känd skidort Sestrieressä voi lasketella kahdella alueella: Monte Mottassa ja Monte Sisesissä. Molemmat alueet tarjoavat vaihtelevan tasoisia haasteita. Aloittelijoiden rinteet heti kylän yläpuolella ovat erityisen hyvät. Lisäksi on uusi half-pipe ja showcross-rata. Parasta irtolunta on Rio Neron kohdalla, alas Oulx-Cesanaa kohti lasketeltaessa.

After Ski ja muita mukavia aktiviteettejä Sestrire ei ole varsinainen bilekaupunki, mutta baareja ja ravintoloita on runsaasti. Laskettelun lisäksi voit luistella, keilailla, uida jne. Tarjolla on myös useita vaateliikkeitä ja muita kauppoja. Sestrieren kaupungissa on kaikkea, mitä tarvitset mukavaan lomanviettoon.

*Kun haluat kokeilla jotain muuta * Vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä Sestrierestä sijaitsee Sauze D’Oulx (1 509 m merenpinnan yläpuolella). Siellä on tarjolla runsaasti ulkoelämää, ravintoloita, baareja ja ostosmahdollisuuksia. Keskiajalta peräisin oleva kylä on säilyttänyt vanhan viehätyksensä viime aikoina rakennetuista monista uusista taloista ja hotelleista huolimatta. Laskettelumahdollisuudet ovat alueen parhaita, ja myös täällä olympialaisten isännyydestä on ollut huomattavaa etua. Koko Milky Wayn parhaat laskettelupaikat löytyvät Sportinan ja Sancicarion väliltä. Kokeneet laskettelijat arvostavat rinteitä Monir della Lunasta alas Montgenèvreen Ranskan puolelle.