Etsi ja varaa matka.

search
Val Gardena
» Matkakohteet » Italia » Alpit » Val Gardena

Val Gardena kohteessa Italia

Unohtumaton laskettelukokemus hiihtojärjestelmässä, joka sopii kaikille.

Val Gardena kohteessa Italia

Val Gardenaan kuuluu kolme viihtyisää paikkakuntaa: Ortisei, Selva Gardena ja St. Cristina. Val Gardena ja sen ympäristö tarjoavat vaihtelevaa laskettelua.

Ortosei on 1 236 m merenpinnan yläpuolella oleva kaupunki, jolla on värikäs historia. Kaupungin viihtyisässä keskustassa on kävelykatu sekä runsaasti erilaisia kauppoja, baareja ja ravintoloita. Pääset keskustasta hisseillä helposti Secedaan ja Alpe di Siusiin

St. Christinassa (1 428 m merenpinnan yläpuolella) on Val Gardenan haastavimmat ja mielenkiintoisimmat rinteet. Elämä kylässä on leppoisaa. Täällä sekoittuvat toisiinsa itävaltalainen idylli ja italialainen kodikkuus. Pääset täältä suoraan ja kätevästi hissijärjestelmään ja sitä kautta hiihtosafari Sella Rondaan. St. Christinalla on myös perinteitä alppihiihdon maailmancupin järjestämisessä – kannattaa kokeilla syöksylaskurinnettä Championin huipulta alas St. Christinaan. Paikkakunnan tavat, ruoka ja elämäntyyli ovat ihastuttava sekoitus itävaltalaista idylliä ja italialaista kodikkuutta, joten voit nauttia tunteesta, että vietät lomaa "kahdessa maassa!"

Selva Gardena on tärkeä talvilomakohde. Se sijaitsee 1 563 m merenpinnan yläpuolella Sella Massifin juurella ja alueelta on yhteys Sella Rondaan.

Tekemistä joka makuun Val Gardenan alueella on runsaasti tekemistä. Voit osallistua koiravaljakkoajeluun, harrastaa varjoliitoa, luistelua tai murtomaahiihtoa. Vaihtelunhaluisille on tarjolla sisäuima-allas Ortoseissa. Val Gardenassa on luonnollisesti tarjolla suksien vuokrausta ja hiihtokoulu.