Etsi ja varaa matka.

search
Capri
» Matkakohteet » Italia » Campania kanssa Sorrento ja Amalfi » Capri

Capri kohteessa Italia

Satumaisen kaunista!

Capri kohteessa Italia

Ihmeellisellä Caprin saarella on valkoisia kallioita, vehreitä kukkuloita ja mukavia rantoja sinisenä kimaltavan meren äärellä. Ei ihme, että monet kuuluisuudet ovat ostaneet talon juuri täältä. Täällä voit rentoutua ja nauttia lomastasi. Tänne pääsee nopeasti ja helposti laivalla Napolista ja Sorrentosta.

Kapeita kujia ja viehättäviä taloja

Saarella on kaksi keskusta, Capri ja Anacapri. Capri on niistä suurempi, vilkkaampi ja yleensä kalliimpi. Lisäksi Caprissa käy enemmän matkailijoita.

Edullisempi ja rauhallisempi Anacapri sijaitsee korkealla vuorella sisämaassa n. 1,5 km meren rannasta. Anacaprissa voit tutustua mm. Axel Munthen huvilaan, San Micheleen. Molemmilla paikkakunnilla on kapeita kujia ja pittoreskejä, pieniä toreja erinomaista ruokaa tarjoilevine ravintoloineen ja baareineen.

Mielenkiintoisia retkikohteita ja kauniita näköaloja

Riippumatta siitä, majoitutko Caprille vai käytkö vain pistäytymässä tällä saarella, sinisiin luoliin eli La Grotta Azzurraan kannattaa tutustua. Voit myös käydä uimassa joillakin saaren kauneimmista rannoista, joille pääsee vain veneellä. Tai lähde mukavalle kävelylle kumpuilevaan maisemaan.

Ylellisiä ostoksia

Caprilla on runsaasti luksusliikkeitä, kuten Dolce Gabbana ja Luis Vuitton. Laajan vaatekauppavalikoiman lisäksi on myös paljon pikkukauppoja paikallisine erikoisuuksineen.

Pääset saaren ympäri kätevästi kävellen, paikallisella minibussilla tai taksilla.

Kuinka tänne pääsee

Caprille pääsee laivalla Napolista tai Sorrentosta. Ota huomioon, että autoa ei voi ottaa mukaan saarelle. Napolissa on valittavana kolme säännöllisesti kulkevaa lauttavaihtoehtoa. Matka kestää nopeimmillaan vain 40 min. Hitaammilla lautoilla matka kestää 50 tai 80 minuuttia. Myös Sorrentossa on valittavana useita varustamoja. Nopein ylitys kestää vain 25 min.

Lentokenttäkuljetus

Tarjoamme nyt kuljetuksia tiettyihin hotelleihin.

Hotellit: La Residenza, San Michele, Biancamaria ja Syrene.

Paikan päällä on maksettava turistiveroa.