Matkakohteet » Italia » Gardajärvi » Bardolino
Bardolino

Bardolino

Yksi järvialueen viehättävimmistä paikkakunnista.

Etsi ja varaa matka.

search

Bardolino

Maalauksellinen Bardolinon kaupunki on yksi järvialueen tunnetuimmista. Se sijaitsee upealla paikalla Mont Baldon viinivuoren juurella.

Ruokaa ja viinejä Bardolinossa on kaikkea mukavalla lomalla tarvittavaa. Varsinkin rannan kävelykadulla on kaikkea mahdollista tavallisista trattorioista oikein hyviin kalaravintoloihin. Viihtyisiä kahviloita ja ulkoterasseja on runsaasti. Tällä tunnetulla viinialueella voit tutustua viinitarhoihin ja ostaa hyviä viinejä tuliaisiksi.

Ostoksille Keskustan kapeiden kujien varsilla on erilaisia pikkuputiikkeja. Kahdessa suuressa kauppakeskuksessa Grande Melassa ja Affissa on monipuolisemmat valikoimat. Torstaisin järjestetään markkinat. Sieltä voit ostaa lähiruokaa, kuten oliiviöljyä, hunajaa, hedelmiä ja vihanneksia.

Paljon nähtävää ja koettavaa Lähde köysirata-ajelulle Malcesinesta Monte Baldolle. Sieltä avautuu upea näköala maisemaan. Jos mukana on lapsia, käykää Canevaworldissa: esimerkiksi Gardaland, Movieland ja Garda Zoo. Jos olet kiinnostunut arkkitehtuurista, täällä on kauniita taloja, rakennuksia ja museoita.

    Lue lisää

    Piilota

    Näytä kartta