Etsi ja varaa matka.

search
Marches Joulumarkkinat
» Matkakohteet » Italia » Keski-Italiassa » Marches Joulumarkkinat

Marches Joulumarkkinat kohteessa Italia

Viehättäviä kaupunkeja kauniiden maisemien keskellä.

Marches Joulumarkkinat kohteessa Italia

Tämä alue on oikea valinta, jos haluat yhdistää auringon, uimarannat, kauniit näköalat ja kulttuurin.

Marchessa on monia viihtyisiä näkemisen arvoisia kaupunkeja. Mielestämme seuraaviin kannattaa tutustua.

Ancona tunnetaan parhaiten vanhana satamakaupunkina. Kreikkalaiset perustivat kaupungin jo vuonna 387 eKr, joten sillä on pitkä historia. Kaupunki on ollut roomalainen siirtokunta. Myös gootit, lombardit ja saraseenit ovat valloittaneet sen. Täällä on esimerkiksi useita kirkkoja, kaunis katedraali ja museo. Anconassa on oma lentokenttä.

Recanati on historiallinen pikkukaupunki kauniilla paikalla kukkulalla. Kaupungista avautuvat näkymät ovat upeat. Kaupunki on ollut tärkeä erityisesti 1700- ja 1800-luvuilla ja se on tunnetun runoilijan Giacomo Leopardin syntymäkaupunki. Siellä on joitakin myymälöitä, baareja ja ravintoloita. Retkimahdollisuuksia on monia.

Pieni pyhiinvaelluskaupunki Loreto on tunnettu vanhasta Basilika della Santa Casa -basilikasta ja sen sisällä sijaitsevasta pyhästä talosta. Tuhannet pyhiinvaeltajat saapuvat vuosittain katsomaan tätä uskomatonta rakennusta, jonka sanotaan olevan peräisin Nasaretista. Kaupungissa on monia todella upeita rakennuksia ja huomattavaa taidetta. Tämän lisäksi kaupunki sijaitsee korkealla ja sieltä on mahtavat näkymät Adrianmerelle.

Macerata. Tämä on yksi alueen historiallisimmista elävistä kaupungeista. Piazza della Libertà on sen sydän.

Tasangolla sijaitsevaa Ascoli Picenoa ympäröi kaksi jokea. Jos olet kiinnostunut esimerkiksi historiasta, kirkoista ja museoista, tämä on oikea valinta. Lähde kauniille Piazza del Popolon torille ja istuudu johonkin kahviloista.

Paikan päällä maksettavaa turistiveroa suunnitellaan. Paikkakuntia ei ole vielä päätetty.