Etsi ja varaa matka.

search
Terracina ympäristöineen
» Matkakohteet » Italia » Keski-Italiassa » Terracina ympäristöineen

Terracina ympäristöineen kohteessa Italia

Kaunis rannikko, houkuttelevia kaupunkeja.

Terracina ympäristöineen kohteessa Italia

Meillä on ilo esitellä Italian helmi Terracina ympäristöineen.

Vain sadan kilometrin päässä Roomasta sijaitseva Terracina on ollut roomalaisten ja skandinaavien lomaparatiisi jo kauan. Terracina on aito ja viihtyisä pikkukaupunki, josta löytyy runsaasti baareja, kahviloita ja ravintoloita, joista jotkut ovat todellisia gourmet-paikkoja.

Ruokalistoilta löytyy paljon kala- ja äyriäisherkkuja, sillä Terracinassa eletään on vielä nykyäänkin kalastuksesta. Jos haluat nautiskella ruuasta ja juomasta, olet tullut oikeaan paikkaan!

Terracina on myös historiallinen kaupunki. Vuodelta 1079 peräisin oleva katedraali on tutustumisen arvoinen, samoin kuin 300-luvulta peräisin oleva Via Appia -katu. Kannattaa myös nousta ylös Monte San Angelo -vuorelle, jossa on Jupiterin temppeli – näkymät vuorelta ovat upeat.

Houkutteleva pitkä hiekkaranta

Kaikkein tunnetuin Terracina on ehkä kilometrien pituisesta, hienohiekkaisesta rannastaan, joka houkuttelee rennon rantaloman viettoon. Rantabulevardilla kuljeskelu on sekä italialaisten että turistien huvia, niin päiväsaikaan kuin iltaisinkin. Jää baariin viinilasilliselle, tai jäätelölle, ihmisvilinästä nauttimaan. Rannalta voi vuokrata mm. veneitä ja kanootteja.

Cassino Sisämaassa sijaitsevasta Cassinosta on kätevää lähteä retkille. Terracinaan on noin tunnin matka. Lähimmälle rannalle pääsee autolla puolessa tunnissa. Pääkaupunkiin Roomaan on puolentoista tunnin ja Napoliin noin tunnin matka. Tässä kaupungissa on kaikkea tarvittavaa, kuten myymälöitä, ravintoloita ja baareja, mutta tänne ei tulle niiden vuoksi. Täällä on nimittäin yksi Italian suurimmista vesipuistoista, kooltaan 60 000 neliömetriä.

Mainiot retkimahdollisuudet

Jos haluat yhdistää rantaloman upeisiin retkiin, nauttia unohtumattomista aterioista, tehdä ostoksia houkuttelevissa kaupoissa ja kokea aitoa italialaista tunnelmaa – silloin valintasi on Terracina.

Terracinan lähellä sijaitsee myös Ponzan pittoreski saari, jolle pääsee helposti päiväksi laivalla kaupungin satamasta, joka jo itsessään on tutustumisen arvoinen.

Terracinasta on helppo käydä tutustumassa historialliseen paikkoihin, kuten Rooma, Pompeiji ja Capri. .

Sperlonga. Osa asumisvaihtoehdoistamme sijaitsee läheisellä Sperlongan alueella noin 10 km Terracinasta. Täällä on vanha keskusta viihtyisine kujineen. Kauniilla rannikolla on hiekkaranta. Rooman Termini-asemalta pääsee junalla Fondi Sperlonga -asemalle. Siellä voit siirty valkoiseen Piazzoli-bussiin tai ottaa taksin. Sperlongan ja Terracinan välillä kulkee busseja. Sperlongassa veloitetaan turistiveroa € 1/hlö/päivä hotelliin majoittumisesta. Se perustuu viralliseen luokitukseen, ei Sembon luokitukseen. Vero maksetaan suoraan hotelliin käteisenä useimmiten uloskirjautumisen yhteydessä.

Lentokenttäkuljetus

Tarjoamme nyt kuljetuksia tiettyihin hotelleihin.

Sperlonga: Aurora, Belvedere, Elaia Garden, Grotta di Tiberio, Costa di Kair ed Din ja Ganimede.

Terracina: Hotel Albatros, Le Palme Village, Mediterraneo, Poseidon ja Grand Hotel Palace.

Paikan päällä maksettavaa turistiveroa suunnitellaan. Paikkakuntia ei ole vielä päätetty.