Etsi ja varaa matka.

search
Lago Maggiore
» Matkakohteet » Italia » Pohjois-Italia » Lago Maggiore

Lago Maggiore kohteessa Italia

Romanttista ja luonnonkaunista!

Lago Maggiore kohteessa Italia

Uutuus

Lago Maggiore sijaitsee 194 metriä merenpinnan yläpuolella. Tämän järven pohjoisosa on Sveitsin puolella. Ilmasto on leuto. Luonto houkuttelee vaelluksille tai vain rentoutumaan. Järven ympärillä on Lago d´Orta ja muita kauniita paikkoja.

Järvi tunnetaan esimerkiksi upeista huviloista, kauniista puistoista ja eksoottisista puutarhoista. Järvi on satumaisen kaunis ja houkutteleva. Voit esimerkiksi vaeltaa, pyöräillä, kokeilla vesiurheilua, tutustua taiteeseen tai käydä museoissa tai puistoissa. Suurkaupunki Milano on lähellä, joten lomalla riittää tekemistä.

Stresa esiintyy ensimmäistä kertaa asiakirjoissa vuonna 998. Se on ollut suosittu matkakohde jo 1900-luvun alussa. Mottaronelle pääsee köysirataa pitkin nauttimaan kauniista näköalasta. Kaupungin rannalla on hieno kävelykatu.

Pieni Lago di Orta -järvi sijaitsee Maggioren länsipuolella. Sen ympärillä on viihtyisiä paikkakuntia.

Vogogna sijaitsee Lago Maggioren koillispuolella. Tällä antiikin aikana perustetulla kaupungilla on pitkä historia. Se on saanut nimensä vuonna 970. Monte Rosan kaltaiset mahtavat vuoret ympäröivät sitä. Täällä voit katsella kauniita keskiaikaisia rakennuksia ja nauttia mukavasta tunnelmasta.

Paikan päällä maksettavaa turistiveroa suunnitellaan. Paikkakuntia ei ole vielä päätetty.