Etsi ja varaa matka.

search
Arezzon
» Matkakohteet » Italia » Toscana » Arezzon

Arezzon kohteessa Italia

Keskiaikaisia kaupunkeja kauniissa provinssissa.

Arezzon kohteessa Italia

Arezzo on yksi Toscanan provinsseista. Muiden provinssien tapaan täällä kauniilla alueella on vehreä maisema ja runsaasti keskiaikaisia kaupunkeja ja kyliä. Provinssi rajoittuu Firenzen ja Sienan provinsseihin sekä Umbrian, Marchen ja Emila Romagnan alueisiin.

Arezzo - historiallinen kaupunki

Vuorien ympäröimässä laaksossa sijaitsevassa viehättävässä Arezzon kaupungissa on useita mahtavia rakennuksia. Monet tulevat katsomaan San Francescan kirkon freskoja. Arezzo tunnetaan myös suurista Piazza Grandella järjestettävistä antiikkimarkkinoistaan. Täällä on myymälöitä, baareja ja ravintoloita.

Upea Cortona

Tämä viehättävä pieni kaupunki sijaitsee korkealla paikalla, joten sieltä avautuu upea näköala. Esimerkiksi Toscanan auringon alla -elokuvasta tunnetuksi tulleessa Cortonassa on viehättäviä kujia ja tori. Siellä vallitsee aito toscanalainen tunnelma. Täällä on joitakin terasseja, ravintoloita ja pieniä myymälöitä.

Nähtävää ja tekemistä

Alueella on värikäs historia. Arezzo oli aikoinaan yksi etruskien 12 tärkeimmästä kaupungista. Umbria on lähellä, joten esimerkiksi Gubbioon ja Perugiaan voi tehdä retkiä. Kaunis Trasimeno-järvi sijaitsee lähellä, joten voit vilvoitella lämpiminä kauniina kesäpäivinä.

Hyvä tietää Turistivero: Italiassa on otettu käyttöön paikallinen turistivero vuonna 2012. Se on 2-5 €/hlö/yö majoituskohteen luokituksen mukaan. Vero maksetaan suoraan hotelliin saavuttaessa tai lähdettäessä.