1 / 14

Matkat kohteeseen Toscana

Kapeita, kiemurtelevia teitä, jotka mutkittelevat kauniissa, kumpuilevassa maisemassa. Kukkuloita, joilla sypressit ovat vuosisatojen ajan katselleet lukemattomia viiniviljelmiä. Vanhoja, rustiikkisia viinitiloja, joilla perinteet sekoittuvat viehättävästi nykyaikaan. Uinuvia, pieniä kyliä, joissa mutkittelevat kujat johtavat pienille, pittoreskeille toreille, joilla vanhukset istuvat juttelemassa kaikesta taivaan ja maan välillä. Harvoin saat nähdä jotain niin romanttista ja samalla arkisen todellista!

Tietoa kaupungista Toscana, alue Italia

Majoitus on osa viehätystä

Voit valita majoitukseksi yksittäisen rustiikkisen talon maaseudulla. Yksittäiset lomatalot sijaitsevat kylissä tai vuoren rinteessä, josta on näkymä oliivilehtoihin ja viiniviljelmille. Voit myös valita asua ns. fattoriassa. Ne ovat useimmiten vanhoja tiloja, jotka on restauroitu huolella ja joihin on rakennettu ihastuttavia huoneistoja. Useimmissa on pieni uima-allas, josta on näkymä kauniiseen maakuntaan. Useimmilla tiloilla tuotetaan viiniä, oliiviöljyä ja hunajaa, joita voi ostaa mukaan tai nauttia paikan päällä. Minkä tahansa majoitusvaihtoehdon valitsetkin, tulet viettämään viihtyisän, rentouttavan ja sisältörikkaan loman upeassa ympäristössä.

Mutkittelevia teitä

Toscanan tiet ovat enimmäkseen kapeita ja mutkittelevia, mutta aina ajokelpoisia. Viimeinen osuus majoitukseen (joissain tapauksissa useita kilometrejä) voi olla melko huonokuntoista, paikoittain kuoppaista soratietä. Palkkiona tien päässä odottaa loma-asunto kauniissa, rauhallisessa paikassa, josta on suurenmoinen näkymä ympäristöön.

Loputtomasti kauneutta

Taiteen ja historian suhteen Toscana on lyömätön. Toscanassa sijaitsee upeita kaupunkeja, kuten Firenze, Pisa, Siena ja Lucca. Kaupungeissa on runsaasti historiallisia rakennuksia, museoita jne., joten voit hyvin käyttää ainakin muutaman päivän kuhunkin kaupunkiin tutustuen. Kannattaa käydä myös Cortonassa, joka on yksi Toscanan vanhimmista kaupungeista ja etruskien aikoinaan perustama. Via Janellilta löydät Italian vanhimpiin kuuluvia taloja.

Toscanassa tiedetään, miten vieraat saadaan viihtymään

Toscanassa makuelämykset ovat aivan fantastisia. Jopa leipä maistuu erilaiselta ja taivaalliselta. Jää arvoitukseksi, johtuuko se huolella valituista raaka-aineista vai taianomaisesta ilmapiiristä. Mutta erinomaisen hyvää leipä joka tapauksessa on. Toscanassa tuotetaan myös monia tunnettuja viineja, kuten Chianti, Il Gallo Nero jne. Suosittelemme kierrosta joillakin hyvin merkityistä viinireiteistä (jotka on merkitty ruskein kyltein). Kun vatsa alkaa kurnia, pysähdy johonkin reitin varrella sijaitsevaan, ihastuttavaan kylään. Niistä voit ostaa herkkuja, kuten erilaisia juustoja ja salamia. Suosittelemme, että käyt ostoksilla hyvissä ajoin, sillä monet kaupat sulkevat siestan ajaksi ja seuraavaan kylään voi olla pitkä matka.

** Paikallinen kannetaan tietyistä paikoista </ b>!

Toscana kartta

Usean kohteen matkat

Lento & hotelli

Hotelliehdotukset

Suositut majoitukset

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa