Matkakohteet » Ranska » Disneyland® Paris
Disneyland® Paris

Disneyland® Paris

Disneyland® Park on todellinen satujen maailma

Etsi ja varaa matka.

search

Disneyland® Paris

Disneyland Paris täyttää 20 vuotta.

Juhlistamme sitä supertarjouksella!

Unelmoi silmät auki Lumotussa kuningaskunnassa, lähempänä kuin luuletkaan – toiveiden ja täyttyneiden unelmien välimaastossa – elävät Disneyn klassiset sankarit ja sankarittaret loputtomissa tarinoissa. Täällä on legendaarinen Prinsessa Ruususen linna ja täällä tapaat saduista tutut prinssit ja prinsessat.

Disneyland® Parkissa on tarjolla joitain kaikille perheenjäsenille: ajolaitteita pienille ja suurille, myymälöitä ja useita erityyppisiä ravintoloita.

Säihkettä Walt Disney Studios® Parkissa

Mahtavat elokuvaelämykset odottavat! Täällä pääset mukaan elokuvien taianomaiseen maailmaan. Tapaat elokuvatähtiä ja saat olla mukana heidän jännittävässä arjessaan. Voit tutustua elokuvien ja tv-ohjelmien kuvaamiseen, animaatioihin ja erikoistehosteisiin. Viihdettä on tarjolla koko perheelle, erityisesti vähän isommille lapsille.

Tapaa Disneyn piirroshahmot

Disneyland® Parkissa Disneyn piirroshahmot heräävät henkiin. Mikki Hiiri, Aku Ankka, Hessu sekä Tiku ja Taku haluavat tavata juuri sinut!

Walt Disney Studios® Parkissa tapaat Disneyn uusimpien elokuvien tähdet. Pääset myös tutustumaan elokuvien tekemiseen.

Esityksiä ja paraateja joka päivä

Monta kertaa päivässä järjestetään värikkäitä paraateja puistojen halki. Once upon a Dream Parade esitetään juuri nyt vain Disneyland® Parkissa. Tässä esityksessä monet tunnetut Disney-hahmot esittävät temppuja musiikin tahdissa.

Disney Cinema Parade esitetään joka päivä Walt Disney Studios® Parkissa. Myös toiminnantäyteinen Stunt Show Spectacular® on tutustumisen arvoinen.

Karuselleja ja vuoristoratoja

Molemmissa huvipuistoissa on useita karuselleja ja ajolaitteita. Perheen pienimpiä odottaa A small world – koko maailma pienoiskoossa. Lähde lentoon Dumbon selässä.

Hermoja kutkuttavat vuoristoradat saavat jopa seikkailunhaluisimman epäröimään. Disneyland® Parkissa kannattaa tutustua Space Mountain: Mission 2 -laitteeseen, joka vie tähtien ja planeettojen ohi pitkälle maailmankaikkeuteen.

I Walt Disney Studios® Parkin huima Rock ’n’ Roller Coaster Starring Aerosmith -vuoristorata on tutustumisen arvoinen. Kuten myös uusi vuoristorata Crush’s Coaster. Se vie mukanaan uskomattomalle matkalla itäaustralialaiselle joelle. Rohkeille tarkoitettu kauhujen torni Twilight Zone Tower of Terror™ on vaatimattomasti sanottuna huimaava kokemus.

Lue lisää

Piilota

Näytä kartta