Matkakohteet » Ranska » Provence » Sanary-sur-Mer
Sanary-sur-Mer

Sanary-sur-Mer

Ranskalainen rantalomakohde, jossa on pittoreski satama

Etsi ja varaa matka.

search

Sanary-sur-Mer

Sanary on erittäin viehättävä, tyypillinen ranskalainen rantapaikkakunta. Sanaryssa on kapeita kujia ja kävelykatuja, joiden pienissä kaupoissa myydään provenceläisiä käsitöitä. Aivan keskustassa on pittoreski pienvenesatama. Ravintoloita on paljon, vaikka kylä on pieni ja maaseutumainen. Suuremmille ostoksille kannattaa lähteä autolla 20 km:n päässä sijaitsevaan Touloniin tai 50 km:n päässä sijaitsevaan Marseilleen. Täälläpäin rannat ovat usein leveämpiä ja matalampia kuin Rivieralla. Meno on myös rauhallisempaa ja tilaa on enemmän – niin rannoilla kuin teilläkin.

Lähellä Provenceä Alue tarjoaa monia mielenkiintoisia retkikohteita. Voit lähteä autolla päiväretkelle ja tutustua vilkkaaseen yliopistokaupunkiin Aix-en-Provenceen, roomalaiseen areenaan Arlesissa tai paavin palatsiin Avignonissa. Mielenkiintoinen retkikohde on myös Hyères-saaret, jotka sijaitsevat merellä heti Toulonista itään.

NÄIN PÄÄSET PERILLE

Lentäen: Nizzan lentokentältä ei ole suoria yhteyksiä Sanaryyn. Voit vaihtoehtoisesti lentää Marseilleen (josta on matkaa Sanaryyn n. 80 km). Lentokentästä riippumatta suosittelemme auton vuokraamista. Auton voit noutaa lentokentältä ja palauttaa sinne paluulennon yhteydessä.

Omalla autolla: Tänne pääset Punaista tietä pitkin.

    Lue lisää

    Piilota

    Näytä kartta