Matkakohteet » Ranska » Ranskan Riviera » Cavalaire-sur-Mer
Cavalaire-sur-Mer

Cavalaire-sur-Mer

Viihtyisä kylä, jossa on vilkas keskusta ja hienoja uimarantoja.

Etsi ja varaa matka.

search

Cavalaire-sur-Mer

Cavalaire-sur-Mer on ainoastaan 20 km St Tropezista länteen. Se on pienehkö kylä, jossa on suuri satama. Kylä herää eloon kesäisin. Kolmen kilometrin pituinen ihana ranta ei ole aivan yhtä tupaten täynnä ihmisiä kuin Rivieran itäisemmät alueet. Tässä viihtyisässä kylässä on ahtaita kujia ja viehättäviä kahviloita, joissa voit istua ulkona nauttimassa kylän tunnelmasta. Valittavana on myös runsaasti eri hintaisia ravintoloita.

Ihania saaria ja Provencen kyliä Haluatko tutustua myös ympäristöön? Suosittelemme päiväretkeä Hyères-saarille. Matkusta laivalla Cavalairesta (jollekin saarista) tai Le Lavandousta ja nauti rauhallisesta tunnelmasta ja kauniista luonnosta. Tee myös retki kauniilla paikalla vuorella sijaitseviin keskiaikaisiin kyliin. Ramatuelle ja Gassin ovat suosikkeja. Ne sijaitsevat korkealla, joten niistä avautuu hieno näköala merelle ja kauniisiin maisemiin.

NÄIN PÄÄSET PERILLE

Lentäen: Nizzan lentokentältä on vain rajoitetusti yhteyksiä Cavalaire-sur-Meriin. Lisätietoja on osoitteessa www.nice.aeroport.fr. Suosittelemme auton vuokrausta, jonka voit ottaa käyttöön lentokentältä ja palauttaa samaan paikkaan.

Omalla autolla: Tänne pääset Sinistä tietä pitkin.

    Lue lisää

    Piilota

    Näytä kartta