Etsi ja varaa matka.

search
Sainte-Maxime
» Matkakohteet » Ranska » Ranskan Riviera » Sainte-Maxime

Sainte-Maxime kohteessa Ranska

Rantoja, kujia ja boulea

Sainte-Maxime kohteessa Ranska

Viehättävä rantalomakohde Sainte-Maxime sijaitsee St Tropez'ta vastapäätä lahden toisella puolella. Täällä yhdistyvät Rivieran ja Provencen parhaat puolet. Alueen parhaisiin kuuluvat rannat ovat lähellä.

Provencen herkkuja ja boulea Keskustan kapeilla kujilla ja kävelykaduilla on myymälöitä, jotka houkuttelevat Provencen herkuilla, kengillä ja uimavaatteilla. Rantakadun varrella sijaitseva boulenpelaamispaikka on saanut nimensä prinssi Bertilin mukaan. Kaupungissa on myös viehättävä satama ja kasino. Ste Maxime herää eloon kesäkuukausiksi huhtikuusta lokakuuhun.

Les Issambres Ste Maximesta 9 km itään sijaitsevassa Les Issambresin kylässä on maalaismaista viehätysvoimaa ja provencelaista luonnetta. Täällä on joitakin Rivieran hienoimmista ja leveimmistä hiekkarannoista. Monet Sembon huoneistoista Les Issambresissa sijaitsevat muutaman kilometrin päässä pensastoisilla vuorilla keskellä kaunista luontoa. Niistä on upea näköala Välimerelle. Kaunis ympäristö tarjoaa paljon muutakin kuin aurinkoa ja uimismahdollisuuksia. Tämä on kätevä sijainti, jos haluat tehdä autoretkiä kyliin ja Provencen viinitarhoihin. St Tropeziin on vain 14 km.