Etsi ja varaa matka.

search
Halmstad
» Matkakohteet » Ruotsi » Etelä-Ruotsi » Halmstad

Halmstad kohteessa Ruotsi

Kesäparatiisi länsirannikolla

Halmstad kohteessa Ruotsi

Halmstad on Ruotsin etelärannikon ainutlaatuinen helmi. Pienessä suurkaupungissa Halmstadissa on tarjolla runsaasti elämyksiä kaikenikäisille.

Halmstad esittelee parhaat puolensa kesällä eli auringonpaisteen, rannan ja meren. Parhaita paikkoja ryhdytään varaamaan useita kilometrejä pitkältä Tylösandin rannalta jo aikaisin aamulla. Matkailijat ja paikalliset asukkaat tungeksivat toistensa lomassa. Tunnelma on välimerellinen. Viilentävät pulahdukset ja valkoinen hiekka tekevät tästä suositun matkakohteen. Kun aurinko alkaa laskea, Hotel Tylösandiin kokoonnutaan After Beachille pitämään hauskaa. Juhla voi jatkua pitkälle valoisaan yöhön.

Halmstadin keskustassa on viehättäviä katuja ja toreja. Niiden varrella on ravintoloita, vilkkaita baareja ja muodikkaita myymälöitä. Stortorgetin torimyyntiin ja Lilla torgin kahviloihin kannattaa tutustua. Kun aurinko laskee, monet lähtevät kävelylle Nissan-joen laitureille. Halmstadin kalleimmat asunnot ja viihtyisät ulkoilmaterassit sijaitsevat täällä.

Jos lapset saavat päättää, matka suuntautuu Halmstads Äventyrslandiin! Tässä mielenkiintoisessa teemapuistossa on vesimaailma, karuselleja ja kokonaista 20 luonnollisen kokoista dinosaurusta. Perhe voi tehdä arkeologisia kaivauksia, laskea vauhdikkaita vesiliukumäkiä pitkin, ajaa karuselleissa tai tehdä omaa jäätelöä seikkailujäätelöbaarissa.

Tule sinäkin Halmstadiin!