Etsi ja varaa matka.

search
Bad Reichenhall
» Matkakohteet » Saksa » Baijeri » Bad Reichenhall

Bad Reichenhall kohteessa Saksa

Hotellit, huoneistot ja vinkit

Bad Reichenhall kohteessa Saksa

Bad Reichenhallin kylpyläpaikkakunta sijaitsee kauniilla Berchtesgadener Landin alueella korkeiden vuorien ympäröimänä laaksossa Baijerin kaakkoisosassa. Schellenbergin jääluola on yksi luonnon ihmeistä. Saarnatuolihuipulta avautuu lähes kuninkaallinen näkymä yli sadalle saksalaiselle ja itävaltalaiselle vuorenhuipulle.

Schellenberger Eishöhle Schellenbergin jääluola on Saksan ainoa ja samalla suurin yleisölle avoin jääluola. Se sijaitsee 1570 metrin korkeudella merenpinnan yläpuolella. Luolaan kuljetaan pitkospuita ja puusta tehtyjä portaita pitkin. Siellä on koristeellisia halleja, joissa on jääpuikkoja, huurteen tekemiä muodostelmia, jääputouksia ja tuulen muodostamia aukkoja. Luolan oppaat tuntevat luolat, varsinkin jääluolat. Heillä on paljon mielenkiintoista kerrottavaa jään tutkimuksen historiasta. Luolan valonlähteenä toimivat kävijöiden mukanaan kantamat karbidivalaisimet. Lämmin valo näyttää luolan todellisen olemuksen.

Der Predigtstuhl (Saarnastuoli) Predigtstuhlbahn on Saksan vanhin alkuperäisessä kunnossa säilytetty köysirata. Siltä avautuu suurenmoinen näköala. Tämä matka tarjoaa ainutlaatuisia näkymiä laaksoissa Salzburgista Chiemseehen tai Alppien huipuilla, kuten Dachsteinissa, Wilden Kaiserissa, Steinerne Meerissä, Hochkönigissä, Watzmannissa tai Hochkalterissa. Vuorilla 1700 metrin korkeudessa on kävely- ja vaellusreittejä Predigstuhltoppenista Hochschegeliin myös talvella.

Kehlsteinhaus (Kotkanpesä) Tutustu Kotkanpesään, joka rakennettiin Hitlerille 50-vuotislahjaksi. Tästä massiivisesta metrin paksuisilla muureilla varustetusta rakennuksesa avautuu mahtava näköala Berchtesgadener Landin yli. Jo matkalla Kotkanpesän pysäköintialueelle nähdään insinööritaidon mestarinäyte. Luonnonkivillä päällystetty tunneli kulkee 124 metriä massiivisen kielekkeen läpi messingillä päällystetyn hissin luokse. Se vie 41 sekunnissa vielä 124 metriä korkeammalle Kotkanpesän sisään. Opastettuja retkiä järjestetään. Korkealle noustaan erikoisvalmisteisissa busseissa.