Rubrik_ES_SE

Topp -bild _es

kor_sjalv_small_se

Hyr_bil_small_se

Boka_flygbiljetter_small_se

Täällä on mahtavaa vain olla

 

Espanja on yksi suosituimmista kohteistamme - ja se on helppo ymmärtää. Täällä kohtaat ystävällisiä ihmisiä, hienoja maisemia, kauniita appelsiinilehtoja ja tietysti lämpimän ilmaston. Vaikka loma Espanjassa tuo ensimmäisenä mieleen hyvän ruoan ja rennon rantaelämän, on täällä myös loputtomasti muuta nähtävää ja koettavaa.

 

Barcelona. Loistava kaupunki, jossa on erittäin monipuolinen tarjonta kulttuuria, vilkas yöelämä ja erinomaiset shoppailumahdollisuudet. Ravintoloiden ja baarien tarjonta on lähes loputon ja kaupungin kapeilta kujilta löydät kiinnostavia pieniä kuppiloita. Monista suurkaupungeista poiketen täältä löydät myös pitkän hiekkarannan melkein kaupungin kestustassa.

 

Costa Brava. Barcelonasta pohjoiseen tulee vastaan useita rantalomakohteita. Tänne tullaan ottamaan aurinkoa ja nauttimaan lahdenpoukamista, joilla kaikilla on oma luonteensa. Yksi viihtyisimmistä alueista tällä rannikolla on Tossa de Mar. Pieni idyllinen kaupunki, jossa valkoiseksi kalkittujen talojen välistä löydät hienoja kapeita kujia pitkin alas hiekkarannalle.

 

Costa Dorada. Barcelonasta etelään löytyy hienoja rantalomakohteita erityisesti lapsiperheiden makuun. Pitkät, leveät ja loivasti syvenevät hiekkarannat sekä paljon hyviä retkikohteita.