Rubrik_IT_SE

Topp -bild _it

kor_sjalv_small_se

Hyr_bil_small_se

Boka_flygbiljetter_small_se

Täällä voitte viettää täydellisen perheloman

 

Täältä löytyy upea ja vaihteleva luonto oliivi- ja sitruspuineen, kauniita viiniviljelmiä, kilometreittäin ihania hiekkarantoja ja taivaalla loistava aurinko. Kulttuurista kiinnostuneille on loputtomasti nähtävää ja shoppailusta pitäville muodin viimeisimmät trendit. Eikä pidä unohtaa - italialaista fantastista ruokaa ja huippuviinejä.

 

Adrianmeren rannikko. Täältä löytyy italian lapsiystävällisimmät rannat - kilometrien pituiset, loivasti syvenevät, houkuttelevat ja erittäin hyvin hoidetut. Adrian rannikon suosituimpia kohteitamme ovat: Bibione - lapsiperheiden suosikki. Lignano - leveät, loivasti syvenevät hiekkarannat ja paljon hauskaa tekemistä. Caorle - tyylikäs vanha keskusta, jossa ihania kujia ja viihtyisä tunnelma.

 

Välimeren rannikko. Tämä on todella vaihteleva rannikko, Italian Rivieralta pohjoisesta aina Sorrenton sitruunaviljelmille Italian saappaanvartta pitkin etelään. Ja kaiken keskellä ikuinen Rooma! Koko rannikko tarjoa loputtomasti kauniita maisemia ja upeita makuelämyksiä.

 

Toscana. Toscanan rannikolta olemme valinneet muutamia hienoja kohteita kaikille, jotka haluavat yhdistää rentouttavan rantaloman ja elämykselliset retket uskomattoman kauniissa maisemissa. Firenze, Siena ja kaunis Elba vain muutamia mainitaksemme.