Rubrik_FR_SE

Topp -bild _fr

kor_sjalv_small_se

Hyr_bil_small_se

Boka_flygbiljetter_small_se

Seikkailua ja ranskalaista elämäniloa

 

Meillä on erittäin laaja kohdevalikoima Ranskassa ja siitä olemme ylpeitä! Meiltä löydät hyviä vaihtoehtoja niin Ranskan Rivieralta tai Pariisista tai jostain muualta päin Ranskan kaunista kulttuurimaisemaa. Meiltä löydät kiinnostavia kohteita Ranskan kaikista osista. Täällä nautit simpukoista ja ranskalaisesta elämänilosta. Oikeastaan tänne tullaan nauttimaan kaikista elämän hyvistä asioista!

 

Ranskan Riviera. Täällä kylät ja kaupungit seuraavat toisiaan tiiviinä nauhana. Elegantteina, loistokkaina ja hyväntuoksuisina - voit vain valita mistä sinä pidät eniten. Voimme lämpimästi suositella: Nizza ja Cannes, jotka tarjoavat sekä ranta- että kaupunkielämää, Antibesin ja Juan-Les-Pinsin loivat uimarannat ja hienot shoppailumahdollisuudet tai hieno Monacon ruhtinaskunta ja sen kansainväliset suihkuseurapiirit!

 

Provence ja Ranskan Aurinkorannikko. Täältä löytyy loistavia kohteita auringosta nauttiville lapsiperheille. Upeat rannat ja muita kohteita vähän rauhallisempi elämänrytmi ovat tehneet tästä rannikosta yhä suositumman. Provencen tuoksuvat laventelipellot ja viihtyisät kylät saavat sinut todella nauttimaan lomastasi.