Miten löydän halvimmat liput

Halpojen lippujen löytäminen voi olla joskus haasteellista.Siksi haluamme antaa parhaat vinkkimme siitä, miten löytää lippuja halvalla.

Perinteisten tilauslentojen äkkilähtöjen hinnat ovat usein sitä halvempia, mitä lähemmäksi lähtöaikaa tullaan. Lentoliput ovat sitä vastoin usein sitä halvempia, mitä aikaisemmin varaus tehdään. Useimmat lentoyhtiöt myyvät useimmiten vain rajoitetun määrän paikkoja halvimpaan hintaan. Mainoksissa on usein halvimmat hinnat. Lentoyhtiöiden varausjärjestelmiä päivitetään jatkuvasti ja hinnat nousevat sitä mukaa, kun saatavilla olevien paikkojen määrä vähenee. Halvat liput täytyy useimmiten maksaa välittömästi ja niitä ei voi sen jälkeen muuttaa. Jos haluat lipun, jota voi muuttaa tai jos sinulle on muita toiveita, soita asiakaspalveluumme 020 120 41 20 tai lähetä sähköpostia asiakaspalvelu@sembo.fi

 

Varaa lippusi hyvissä ajoin.

Lentoyhtiöt myyvät useimmiten vain rajoitetun määrän lippuja halvimpaan hintaan. Siksi varaus kannattaa tehdä 1-3 kuukautta etukäteen sen mukaan, miten paljon haluat joustaa. Jos haluat matkustaa koulujen loma-aikoina tai juhlapyhinä, kannattaa varaus tehdä vähintään puoli vuotta etukäteen. Tavallisten lentoyhtiöiden lippuja voi useimmissa tapauksissa varata jo 11 kuukautta ennen lähtöä.

 

Kannattaa matkustaa arkipäivänä

Monet valitsevat matkustavansa viikonloppuna tai perjantaista sunnuntaihin. Jos sinulla on mahdollisuus valita matkapäiväksi arkipäivä, halpoja lippuja voi olla helpompi löytää. Viikonlopun matkat voivat kestää torstaista lauantaihin tai lauantaista maanantaihin. Joihinkin matkakohteisiin ja joiltakin lentoyhtiöiltä voit varata myös "viikonloppumatkan" keskelle viikkoa.

 

Säästä varaamalla kaikki yhdellä kertaa

Sembo tarjoaa erityishintoja pakettien varaajille. Siten voit päästä halvemmalla kuin jos varaat ainoastaan lennon, hotellin tai vuokra-auton.

 

Kampanjat

Monilla lentoyhtiöillä on kampanjoita tiettyihin matkakohteisiin muutaman kerran vuodessa. Nämä liput myydään rajoitetun ja useimmiten lyhyen ajanjakson aikana. Niitä koskevat useat eri rajoitukset, jotka vaihtelevat lentoyhtiöiden ja kampanjoiden mukaan. Esimerkkejä ovat vaatimus ennakkovarauksesta, oleskelun vähimmäis- ja enimmäispituus ja välitön maksu. Lisätietoja julkistetuista kampanjoista puhelimitse 010-2323200 tai sähköpostitse sembo@matkapojat.fi

 

Hakuvinkkejä

Lentosivujemme hakukone etsii hintoja kaikista lentoyhtiöistä valittuun kohteeseen. Tuloksena näkyvät lentoyhtiöiden kaikki saatavilla olevat lennot ja hinnat. Mitä enemmän rajoitat hakuasi, sitä parempia vastauksia saat. Jos esimerkiksi tiedät, että tietty Lontooseen lentävä lentoyhtiö on usein halvin, rajoita hakusi kyseiseen lentoyhtiöön saadaksesi parhaat lähdöt ja hinnat.