1 / 24

Matkat kohteeseen Marche

.

Tietoa kaupungista Marche, alue Italia

Lazio ja sen rantalomakohteet Rooman lähellä sijaitsee useita rantalomakohteita, kuten Ladispoli, Fregene, Lido di Ostia, Anzio ja Nettuno. Ne ovat oikea valinta matkakohteeksi, jos haluat yhdistää auringon, uimarannat ja suurkaupunkiloman. Rannikolla on helppo syödä hyvin, varsinkin jos pitää kalasta ja äyriäisistä. Roomalainen keittiö tunnetaan laajalti. Jos haluat syödä lomalla hyvin, olet tullut oikeaan paikkaan Esimerkkeinä mainittakoon saltimbocca, scaloppina ja carciofi.

Bolsenajärvi Tämä järvi sijaitsee Toscanan rajalla noin 300 metrin korkeudella merenpinnan yläpuolella. Tämä on oikea valinta luonnosta ja historiasta pitäville. Erinomainen tilaisuus yhdistää suurkaupunkiloma mukavaan rentoutumiseen. Mielenkiintoinen Marchen alue sijaitsee Italian keskiosassa. Täällä on pitkiä hiekkarantoja, tryffelilaaksoja, historiallisia nähtävyyksiä, perinteisiä rantalomakohteita ja maalauksellisia kyliä. Tämän alueen pääkaupunki Ancona on yksi Italian vilkkaimmista satamakaupungeista. Siellä on nähtävyyksiä Rooman vallan ajoilta, kuten amfiteatterin rauniot ja Trajanin riemukaari. Tällä alueella on asuttu pronssikaudelta alkaen. Useissa kaupungeissa on keskiaikaisia hyvin säilyneitä monumentteja, kuten palatseja ja linnoja.

** Marche** Mielenkiintoisella Marchen alueella on pitkiä hiekkarantoja, tryffelilaaksoja, historiallisia nähtävyyksiä, perinteisiä rantalomakohteita ja maalauksellisia kyliä. Tämän alueen pääkaupunki Ancona on yksi Italian vilkkaimmista satamakaupungeista. Siellä on nähtävyyksiä Rooman vallan ajoilta, kuten amfiteatterin rauniot ja Trajanin riemukaari. Tällä alueella on asuttu pronssikaudelta alkaen. Keskiaikaisia hyvin säilyneitä monumentteja on runsaasti, kuten palatseja ja linnoja. Kalliot ja pehmeät kukkulat rytmittävät maisemaa. Haastavat vaellusreitit ovat omiaan luonnonystäville. Alueen perinteinen ruoka koostuu kalasta, äyriäisistä, lihasta, riistasta, makkaroista ja kinkuista. Jos viinit kiinnostavat, täällä on useita laadukkaita viinitiloja. Ne tuottavat yhä parempia viinejä, joten ne ovat löytäneet tiensä koti- ja ulkomaisille viinimarkkinoille. Jos haluat uimaan, täällä on kauniita uimarantoja ja lämpimiä kallionkielekkeitä. Tällä alueella on useita arvostettuja retkikohteita, varsinkin jos ruoka, kulttuuri, auringonottaminen ja uiminen kiinnostaa. Olemme jakaneet Marchen kohteet kolmeen ryhmään: lähellä rannikkoa, maaseudulla ja historialliset kaupungit. Siksi löydät suosikkisi helpommin.

Abruzzo Tämä on oikea valinta matkakohteeksi, jos haluat yhdistää auringon ja uimarannat kulttuuriin, nähtävyyksiin ja gastronomiaan. Rannikolla pohjoisosassa on pitkiä hiekkarantoja, jotka soveltuvat koko perheille. Etelässä on kalliorantoja ja hienoja uimalahtia. Jos lähdet sisämaahan, vastaan tulee vehreitä kukkuloita ja esimerkiksi pieniä kyliä, linnoja ja luostareita. Abruzzo on oikea valinta varsinkin vaeltamisen ystäville. Retkimahdollisuuksia on monia. Alueen kukkuloilla on useita maalauksellisia keskiaikaisia kyliä. Voit vierailla esimerkiksi Pescocostanzossa, jonka keskiaikainen ydinkeskusta on säilynyt hyvin. Italian Emilia Romagnan alueella on runsaasti tarjottavaa. Lisäksi se on gastronomien paratiisi.

Emiglia Romagna Emilia Romagna tunnetaan Parmiggiano Reggiano -juustosta ja Prosciutto crudo di Parma -kinkusta. Voit vierailla Parman alueen juustoloissa tutustumassa tuotantoon ja ostamassa tätä herkkua kotiin vietäväksi erittäin edullisesti. Vieraile myös Modenassa. Siellä valmistetaan kuuluisaa balsamiviinietikkaa ja Lambrusco-kuohuviiniä. Täällä on useita kauniista rakennuksista tunnettuja kulttuurikaupunkeja, joilla on pitkä historia. Esimerkiksi Bolognaan, Ravennaan ja Ferraraan kannattaa tutustua. Älä unohda pientä San Marinoa. Sieltä avautuu uskomattomat näköalat. Rimini, Riccione, Cattolica ja Cervia ovat vain muutamia tämän alueen tunnetuista rantalomakohteista. Ne esitellään yhdessä Adrianmeren rannikon kohteiden kanssa.

Hyvä tietää ennen matkaasi Tietyillä paikkakunnilla on maksettava turistiveroa. Toscana ja Umbria esitellään erikseen.

Marche kartta

Suositut majoitukset

Suositut kaupungit

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa