Matkat kohteeseen Sisilia

Hyvää ruokaa, fantastisia viinejä, kaunista luontoa ja ihania uinteja. Sisilia on leutoilmastoinen, aurinkovarma paratiisi. Jyrkät maisemat jännittävine vuorimuodostelmineen luovat upean vastakohdan turkoosinsiniselle Välimerelle.

Tietoa kaupungista Sisilia, alue Italia

Kristallinkirkasta vettä ja monta tuntia auringossa

Tällä rannikolla on kaikkea pienistä uimalahdista pitkiin hiekkarantoihin. Vesi vaihtelee turkoosinsinisestä smaragdinvihreään. Paikka miellyttää kaikkia, erityisesti niitä, jotka haluavat ottaa aurinkoa, sukeltaa ja snorklata.

Valitse suosikkisi

Sisiliassa on monia kauniita paikkoja ja olemme valinneet niistä muutamia, joissa on tarjolla kaikkea rentouttavaa lomaa varten.

Giardini - Naxos

on yksi saaren tunnetuimmista rantalomakohteista. Sen toisella puolella on Etnan tulivuori ja toisella Taormina. Rantabulevardin varrella on monia viihtyisiä ravintoloita, baareja ja kauppoja – täydellinen paikka verkkaisille iltakävelyille kauniina iltoina.

Taormina

on ihastuttava pieni kaupunki mutkittelevine kujineen ja viehättävine toreineen. Kaupunki sijaitsee kalliolla, josta on näkymä Naxoksen lahdelle. Kävelykadun varrella on runsaasti kauppoja, ravintoloita ja baareja. Merelle pääset bussilla tai köysirataa pitkin.

Cefalù

on ihastuttava rantalomakohde, jossa on ainutlaatuinen kaupungin keskusta ja ihana ranta, harvinaista kyllä, aivan kaupungin keskustassa. Kapeiden kujien varrella on runsaasti kauppoja ja monia viihtyisiä ravintoloita, jossa on hyvät mahdollisuudet maistella paikallisen keittiön antimia.

** Paikallinen kannetaan tietyistä paikoista </ b>!

Sisilia kartta

Usean kohteen matkat

Lento & hotelli

Hotelliehdotukset

Suositut majoitukset

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa