Etsi ja varaa matka.

search
Alpbach - alpit
» Matkakohteet » Itävalta » Alpit » Alpbach - alpit

Alpbach - alpit kohteessa Itävalta

Erinomaiset laskettelumahdollisuudet ja aitoa tunnelmaa!

Alpbach - alpit kohteessa Itävalta

Alpbach sijaitsee aurinkoisella tasangolla Alpbachtalissa. Kun ajattelet Oscarien jakoa, ajattelet varmasti elokuvateollisuutta. Mutta Alpbachille myönnettiin "valkoinen Oscar" 2.9.2004. Tämän The Good Skiing and Snowboarding Guiden myöntämän kultaisen tunnustuksen mukaan Alpbach oli kyseisenä vuonna "Euroopan paras pieni laskettelualue". Pieni, mutta erinomaisen hyvä. Alpbach on itävaltalaisen kodikkuuden perikuva. Kun olet kerran tullut tänne, et enää halua matkustaa muualle! Tämä tirolilaiskylä on kaunis ja aito, ja täällä tuntuu kuin olisit keskellä postikorttia. Kylän keskustassa on viihtyisiä ravintoloita, joitakin kauppoja ja tietenkin kirkko keskellä kylää.

Talvisessa Alpbachissa odottavat narskuva pulverilumi ja unelmien lumijää sekä 45 km rinteitä laskettelun ja lumilautailun riemuihin. Koskematon, runsasluminen luonto houkuttelee ihanille vaellusretkille. Yli 20 km hyvin valmisteltuja murtomaahiihtolatuja, jotka kulkevat romanttisten maisemien halki. Voit myös luistella, kokeilla ohjaskelkkailua tai varjoliitoa ja käydä uimassa kylän seikkailuvesipuistossa. Tarjolla on myös after ski -elämyksiä kodikkaassa ja mukaansatempaavassa tunnelmassa.

Laskettelumahdollisuuksia on monia, pääasiassa punaisia rinteitä sekä hyvin koskemattomia alueita rinteiden ulkopuolella. Käy myös tutustumassa pieniin, viihtyisiin alppimajoihin rinteissä, kuten Böglalmiin Inneralpbachissa. Niissä voit nautiskella vaikkapa vastagrillatusta kananpojasta ja kylmästä oluesta aurinkoisella terassilla. Yöelämä on rauhallista, mutta hyviä ravintoloita ja baareja on runsaasti.

Interaktiivinen rinnekartta Laskettelualue: http://web2.kitz.net/bergbahn-alpbach/map.html Hissit kulkevat myös naapurikylien Inneralpbachin (1050 m merenpinnan yläpuolella) ja Reith im Alpbachtalin (670 m merenpinnan yläpuolella) kautta. Hiihtobussi kylän keskustasta ja naapurikylistä.