Etsi ja varaa matka.

search
Kitzbuhel - alpit
» Matkakohteet » Itävalta » Alpit » Kitzbuhel - alpit

Kitzbuhel - alpit kohteessa Itävalta

Viihtyisä Kirchberg.

Kitzbuhel - alpit kohteessa Itävalta

Kitzbühel – tai Kitz, kuten kanta-asiakkaat sitä kutsuvat – on klassinen hiihtometropoli ja synonyymi sanalle laskettelu. Järjestelmään kuuluu kaikkea vaikuttavista freerideistä ammattilaisten laskettelu- ja lumilautailualueisiin. Niille, joilla on jalkojensa alla vain lauta, pysyvä boardercross-rata on ehdottomasti tutustumisen arvoinen! Alue on melko avoin, joten se soveltuu täydellisesti carvingille.

Testaa Hahnenkamm. Kitzbühel on myös maailmancupin tunnetuimman syöksylaskuosakilpailun isäntä. Der Streif -rinne johtaa suoraan alas kylään ja on erinomainen syöksylaskurinne – jyrkkä, vaarallinen ja ennalta arvaamaton. Mutta sinulle sadasosasekunneilla ja 1 200 metrin pudotuksilla ei ole väliä, vaan sillä, että on hauskaa. Mielenkiintoista on myös laskea samoilla paikoilla, joilla legendat ovat laskeneet.

Kirchberg. Kuuden kilometrin päässä Kitzbühelistä sijaitsee vähän pienempi Kirchbergin paikkakunta. Alue on yhtä viehättävän itävaltalainen kuin kuvitella saattaa. Kylässä on pieni vetohissi pienimmille. Kauempana laaksossa on useita suurempia hissejä. Heti kylän tuloväylän varrella on suuri Fleckalmbahn.

St. Johann in Tirol. Kitzbüheler Hornin pohjoispuolella sijaitseva viihtyisä alppikylä, jossa on n. 60 km hienoja, hyvin hoidettuja rinteitä lasketteluun ja lumilautailuun. Kylästä kulkee hissi, joka johtaa Angeralmin väliasemalle ja sieltä eteenpäin 1 700 metrin korkeuteen Harschbichliin. Sieltä on upeat rinteet alas. St. Johann on oma hiihtoalueensa, jossa on tarjolla perheystävällisiä rinteitä, enimmäkseen punaisia ja sinisiä. Alueelta ei ole lasketteluyhteyttä Kitzbüheliin. Kylässä on runsaasti ravintoloita ja useita pubeja ja diskoja. Voit myös käydä tutustumassa suureen Panorama Badewelt -vesipuistoon, jossa on 62 metriä pitkä vesiliukumäki. Kitzbüheliin on matkaa 11 km.

Interaktiivinen rinnekartta

Laskettelualue: www.bergbahn-kitzbuehel.at/pano/winterpano.asp

Kitzbüheler Alpen (SkiWelt, Wildschönau ja Alpbach): http://www.skimap.kitzalps.com/en/