Etsi ja varaa matka.

search
» Matkakohteet » Itävalta » Alpit » Zell am See - alpit

Zell am See - alpit kohteessa Itävalta

Zell am See sijaitsee kauniilla paikalla Schmittenhöhe-vuoren juurella, majesteettisen Zeller See -järven rannalla. Kaupunki on alppikaupungiksi verrattain suuri, ja siellä on laskettelumahdollisuuksien lisäksi runsaasti ravintoloita, ostosmahdollisuuksia, baareja, diskoja ja tekemistä koko perheelle. Lyhyesti sanottuna, täällä on kaikille jotakin! Rinteissä vietetyn päivän jälkeen, kun vuorenhuiput häviävät pimeyteen, alkaa paikkakunnan todellinen elämä. Voit kokeilla ohjaskelkkailua kuun valossa tai lähteä romanttiselle kierrokselle hevosella ja vaunuilla. Nauti ainutlaatuisesti tunnelmasta tässä vuoren ja järven välissä sijaitsevassa pienessä kaupungissa.

Punaisia ja sinisiä rinteitä. Zell am Seen ja Kaprunin käsittävä Europa Sportregion -hiihtoalue tarjoaa haasteita kaikille! Riippumatta siitä, miten tulet alas, lasketellen vai lumilautaillen, kokemus tulee ehdottomasti olemaan hauska. Rinteet ovat enimmäkseen punaisia ja sinisiä, mutta kekseliäälle ja seikkailunhaluisellekin löytyy täältä haasteita. Erityisesti silloin, kun lumi on juuri satanut. Jos haluat kokea huippuelämyksen, niin bussilla pääset Kapruniin Kitzsteinhornin jäätikölle, joka on 3 200 metrin korkeudella merenpinnan yläpuolella. Täällä laskettelu on loivempaa ja helpompaa kuin Zell am Seessä, ja luontoelämys tietenkin ainutlaatuinen ja maisemat upeita.

Schüttdorf. Sembolla on tarjolla majoituksia myös Schüttdorfissa, josta kulkee suuria hissejä ylös hiihtojärjestelmään. Tarjolla on hyviä huoneistoja ja myös hotelleja. Alueella on hyviä ravintoloita ja baareja.

Matkustusvinkkejä. Jos lennät Müncheniin, autamme sinua auton vuokraamisessa, jotta pääset matkakohteeseesi. Lentokentältä on myös junayhteydet monille itävaltalaisille hiihtopaikkakunnille kuten Zell am Seehen, ks. www.oebb.at. Kannattaa varata riittävästi aikaa lentokentälle matkustamiseen paluumatkalla.

Sukkulapalvelut. Noin 35 taksia huolehtii lentokenttäkuljetuksista Salzburgin lentokentältä. 37 eurolla pääsee suoraan hotelliin. Menopaluu maksaa 69 euroa (hinnat saattavat nousta). www.holiday-shuttle.at.