Etsi ja varaa matka.

search
» Matkakohteet » Etelä-Afrikka » Läntinen Kapin maakunta » Kapkaupunki - Stellenbosch

Kapkaupunki - Stellenbosch kohteessa Etelä-Afrikka

Täällä on Kapkaupungin kaltaisia paikkoja, joissa voit asua tarkoin valituissa hotelleissa ja viettää kokemusrikkaan loman hyvää ruokaa ja mainioita viinejä maistellen. Kapkaupunki sijaitsee kauniilla paikalla mahtavan Pöytävuoren juurella. Viehättävät uimarannat ja viinitarhat ympäröivät sitä. Rentouttava ilmapiiri tekee kokemuksesta mukavan. On helppoa ymmärtää, miksi matkailijat palaavat Kapkaupunkiin aina uudelleen.

Valitse oma suosikkiuimarantasi Cliftonissa Kapkaupungin lähellä on neljä uimarantaa vierekkäin. Ne ovat suojaisia, ja veden lämpötila on sama kuin Suomessa kesällä. Muita upeita auringonottopaikkoja ovat Camps Bay, Hout Bay ja Bantry Bay. Pakkaa mukaan eväät ja aurinkovoide sekä hemmottele itseäsi ottamalla aurinkoa koko päivä. Kapkaupunki on paratiisi sukelluksen ystäville. Voit myös surffata vuoden ympäri. Haasteita riittää sekä aloittelijoille että kokeneille, sillä valittavissa on kaikkea mahdollista matalista aalloista kaksimetrisiin.

Anna ilmapiirin imaista mukaansa Sembo tarjoaa majoitusta neljässä Kapkaupungin osassa. City Bowl historiallisine kortteleineen on kaupungin liikekeskus. Tamboerskloofissa on hyvä valikoima baareja ja ravintoloita. Seepoint ja Greenpoint sijaitsevat meren lähellä. Niissä on paljon hotelleja, myymälöitä ja ravintoloita.

Huima matka ja kauniit näkymät Aloita Kapkaupunkiin tutustuminen lähtemällä Pöytävuoren huipulle köysirataa pitkin. Sieltä avautuu upea näkymä kaupungin ja kauniin rannikon yli. Jos otit mukaan vaelluskengät ja haluat haasteita, vuorelle johtaa 300 porrasaskelmaa. Mielenkiintoinen Castle of Good Hope -linnake on 1600-luvulta. Robben Island, jossa Mandelaa pidettiin vangittuna, on lähes pakollinen tutustumiskohde. Jos golf kiinnostaa, Kapkaupungin ympärillä on 50 golfkenttää. Useimmat niistä ovat hieman kaupungin ulkopuolella, kuten Clovelly, Steenberg ja Stellenbosch.

Vaikuttavia ravintoloita ja ulkoilmaelämää Ruoka on Etelä-Afrikassa laadukasta. Annokset ovat suuria, ja voit nauttia erikoisuuksista eri puolilta maailmaa. Hintansa arvoisilla ruokalistoilla on usein tuoreita vihanneksia, vastapyydettyä kalaa ja äyriäisiä sekä taitavasti grillattua lihaa. Suositulla Waterfrontin satama-alueella on mainioita ruokapaikkoja ja ulkoilmaravintoloita. Siellä on myös suuri ja siisti Alfred Mall -kauppakeskus ja muutama markkina-alue sisätiloissa, jotta voit ostaa paikallisia käsitöitä.

Stellenbosch on viiniparatiisi Stellenbosch sijaitsee noin 50 kilometriä Kapkaupungista itään. Se on kuuluu Etelä-Afrikan vanhimpien ja hurmaavimpien kaupunkien joukkoon. Siellä on maalauksellisia viinitiloja viiniköynnösten keskellä. Useimmilla tiloilla myydään ja maistatetaan erinomaisia viinejä.

Sembo suosittelee Two Oceans Aquarium - yli 3000 merieläintä. Waterfront Green Dolphin - tämän alueen ravintoloissa on hyvää ruokaa ja viihtyisä tunnelma. Waterfrontin viinialue - täällä järjestetään lokakuun lopussa upeita ruoka- ja viinijuhlia.