Etsi ja varaa matka.

search
Cinque Terre ympäristöineen
» Matkakohteet » Italia » Italian Riviera » Cinque Terre ympäristöineen

Cinque Terre ympäristöineen kohteessa Italia

Maan kauneimpiin kuuluva Cinque Terren alue on mukana maailmanperintöluettelossa.

Cinque Terre ympäristöineen kohteessa Italia

Ligurian Cinque Terre koostuu viidestä viehättävästä kylästä nimeltään Monterosso, Vernazza, Corniglia, Manarola ja Riomaggiore. Tämä ainutlaatuinen alue dramaattisine rantajyrkänteineen ja terrassimaisine viiniviljelmineen on kansallispuistoa. Cinque Terren ympärillä on viihtyisiä pikkupaikkakuntia. Valikoimamme sisältää muutamia niistä: esimerkiksi Corniglia, Vezzano Ligure, Corvara, Coregna, Moneglia, Lerici, Sestri Levante, Savona, Rapallo ja La Spezia**.

Corniglia on yksi Cinque Terren helmistä. Se on tunnettu hienosta sijainnistaan ja vaikuttavasta rannikostaan. Täältä pääsee helposti muihin kansallispuiston viiteen kylään.

Viehättävä keskiaikainen kaupunki Vezzano Ligure sijaitsee korkealla upeassa paikassa. Rannikolle ja La Speziaan on noin 8 km.

Pienen Corvaran historia ulottuu vuoteen 1077. Täällä asuu vain noin 50 ihmistä. Täältä on helppo lähteä tutustumaan lähiseutuun. La Speziaan ja Cinque Terreen pääsee autolla noin 20 minuutissa.

Coregna. Tämä pieni kylä sijaitsee korkealla paikalla suuren La Spezian satamakaupungin yläpuolella. La Speziassa on monia myymälöitä, baareja ja ravintoloita. Sieltä pääsee helposti lautalla ja junalla muihin Cinque Terren kyliin.

Pidetty Lerici sijaitsee kauniilla paikalla veden äärellä. Siellä on pienvenesatama, hieno pieni hiekkaranta sekä viihtyisiä baareja ja ravintoloita.

Vanha ligurialainen kaupunki Sestri Levante sijaitsee upealla paikalla veden äärellä. Se sijaitsee niemellä kauniin vehreän maiseman ympäröimänä.

Bocca di Magra on entinen kalastajakylä. Se sijaitsee hienolla paikalla veden äärellä vuorien reunustamana. Täältä on helppo lähteä tutustumaan maan kahteen kauniiseen alueeseen. Bocca di Magra sijaitsee Liguriassa, joka rajoittuu Toscanaan. Muutamat Ligurian tunnetuimmista ja pidetyimmistä osista sijaitsee lähellä, kuten Cinque Terren viisi kylää. Ameglia sijaitsee muutaman kilometrin päässä kukkulalla.

La Speziassa on enemmän baareja, ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia. Matka kestää autolla noin 20 minuuttia. Valikoimat ovat laajat.

La Spezia on suurempi satamakaupunki. Hyvät valikoimat. Satamasta pääsee veneellä esimerkiksi Cinque Terreen. Kaupungissa on rautatieasema. Cinque Terreen pääsee pienillä junilla. La Spezian viihtyisässä keskustassa on hyviä ravintoloita, viihtyisiä baareja ja ostosmahdollisuuksia.

Rapallo on pidetty matkailukohde. Siellä on historiallinen keskusta sekä viihtyisiä kahviloita ja ravintoloita. Kaupunki rajoittuu tunnettuun Santa Margherita in Ligureen. Esimerkiksi Portofino ja Genova sijaitsevat lähellä, joten voit tehdä useita mukavia retkiä.

Santa Margherita in Ligure on viehättävä rannikkokaupunki, jossa on historiallinen keskusta. Täällä on helppo nauttia lomasta. Täällä on hyviä ravintoloita ja ulkoterasseja. Lisäksi kaupungissa on ranta.

Paikan päällä maksettavaa turistiveroa suunnitellaan. Paikkakuntia ei ole vielä päätetty.