Matkakohteet » Italia » Italian Riviera
Italian Riviera

Italian Riviera

Maukasta ruokaa ja ainutlaatuisia paikkakuntia

Etsi ja varaa matka.

search

Italian Riviera

Italian Rivieralla ilmasto on mukavaa. Täällä on vehreitä oliivi- ja hedelmätarhoja. Täällä koet gastronomisia elämyksiä. Tämä myös kukkien Rivieraksi kutsuttu alue on hurmaava paikka, jonka viehättävät paikkakunnat toivottavat tervetulleeksi ympäri vuoden.

Kuin pieniä helmiä kauniilla rannikolla Pohjoisessa lähellä Ranskan rajaa sijaitsee Ligurian viehättävä alue, jonka rannikolla on vieri vieressä maalauksellisia kaupunkeja houkuttelevine uimalahtineen. Rannoilla on karkeajyväistä hiekkaa ja mukulakiviä. Rannat ovat äkkijyrkkiä, joten voit lähteä sukeltamaan melkein veden rajasta.

Retkimahdollisuuksia on monia. Jos lähdet sisämaahan päin, voit kokea aitoa, kiireetöntä Italiaa. Sisämaassa on pieniä, vanhoja vuoristokyliä mahtavine huviloineen ja vanhoine linnoineen. Voit myös käydä tutustumassa oliiviöljytehtaisiin, hedelmäviljelmiin tai pastanvalmistamoihin. Jos olet kiinnostunut historiasta, suosittelemme tutustumista Kolumbuksen kotikaupunkiin Genovaan.

Makujen lomalle Liguria on tunnettu erinomaisesta ruuastaan, jonka valmistukseen käytetään paljon yrttejä ja vihanneksia. Pesto on peräisin Liguriasta, ja myös jotkut Italian parhaista oliiviöljyistä tuotetaan alueella. Alueella on paljon ravintoloita, joissa jokainen ateria on makuelämys. Viiniä tuotetaan vain pienessä mittakaavassa, mutta läheinen Piemonten maakunta on maailmankuulu erinomaisista viineistään. Jos aikaa jää ja olet autolomalla, kannattaa käydä myös tutustumassa Astin seutuun.

Hyvä tietää ennen matkaasi Tarjoamme hotelli- ja lomahuoneistomajoitusta. Turistivero on otettu käyttöön. Se on 2-5 €/hlö/yö majoituskohteen luokituksen mukaan. Vero maksetaan suoraan hotelliin tai huoneistohotelliin saavuttaessa tai lähdettäessä.

Lue lisää

Piilota

Näytä kartta