Etsi ja varaa matka.

search
Marchen rannikko ympäristöineen
» Matkakohteet » Italia » Keski-Italiassa » Marchen rannikko ympäristöineen

Marchen rannikko ympäristöineen kohteessa Italia

Upealla rannikolla on hienoja rantoja.

Marchen rannikko ympäristöineen kohteessa Italia

Marchen rannikolla on useita pieniä perinteisiä rantalomakohteita. Rannat vaihtelevat valkeasta hiekasta mukulakivirantoihin.

Riviera del Conero on yksi alueen tunnetuimmista ja kauneimmista paikoista. Täällä on useita hienoja uimarantoja, kuten Due Sorelle, Mezzavalle, Sassi Neri ja Urbani. Rannikon kauniilta kallioilta avautuu ihastuttava näköala rannikon ja meren yli. Tämä kohde on oikea valinta, jos pidät vaeltamisesta. Täällä on mainioita polkuja ja vaellusreittejä.

* Viihtyisiä paikkakuntia rannikolla ja sen lähellä*

Useimmilla merenrantapaikkakunnilla on viihtyisiä ravintoloita, joissa tietysti tarjoillaan kalaa ja äyriäisiä. Täällä on kaikki, mitä tarvitset viihtyisään lomailuun: ulkoterasseja, jäätelöbaareja ja ostosmahdollisuuksia. Mukava San Benedetto del Tronton kaupunki tuhansine palmuineen ja pitkine valkohiekkaisine rantoineen sijaitsee etelässä. Lisäksi täällä on runsaasti hyviä ravintoloita. Anconasta 30 kilometriä etelään sijaitsee yksi alueen tunnetuimmista paikoista: Loreto. Sinne tullaan katsomaan kaupunkin basilikaa Basilica della Santa Casa, joka sijaitsee Piazza della Madonnalla. Loretosta ja Recanatista on vain noin 10 minuutin automatka Porto Recanatiin ja sen rannalle.

Muita Marchen alueen pidettyjä rantakohteita ovat Sirolo viihtyisine kujineen ja Numana hienoine rantoineen.

Paikan päällä maksettavaa turistiveroa suunnitellaan. Paikkakuntia ei ole vielä päätetty.