Matkakohteet » Italia » Sisilia » Cefalu
Cefalu

Cefalu

Aito viehättävä sisilialainen kylpyläpaikkakunta.

Etsi ja varaa matka.

search

Cefalu

Cefalù on maalauksellinen keskiaikainen paikkakunta. Siellä on vanha keskusta, viihtyisä tori ja kapeita kujia. Täällä voit nauttia keskiajalta peräisin olevista kujista ja kaupungin keskustan ihanista hiekkarannoista. Kaupungin yläpuolella kohoaa mahtava, linnoitusta muistuttava kalliojyrkänne.

Laaja tarjonta

Cefalùssa on kaikki mitä tarvitset viihtyisään lomailuun.

Kapeiden kujien varrella on runsaasti kauppoja ja monia viihtyisiä ravintoloita ulkoilmaterasseja, joissa on hyvät mahdollisuudet maistella paikallisen keittiön antimia.

Mainiot retkimahdollisuudet

Täältä on helppo lähteä tutustumaan lähellä sijaitseviin rannikkopaikkakuntiin ja uneliaisiin sisämaan kyliin. Sisilian pääkaupunkiin Palermoon on matkaa n. 70 km. Junalla aikaa kuluu vain tunti. Yhdensuuntainen lippu maksaa noin 7 €/hlö.

Lentokenttäkuljetus

Tarjoamme nyt kuljetuksia tiettyihin hotelleihin. Voit valita yksityis- tai yhteiskuljetuksen. Jos valitset yhteiskuljetuksen, odotusaika voi olla jopa 1,5 tuntia laskeutumisesta.

Hotellit: Baia del Capitano, Tourist, Santa Lucia e Le Sabbiedoro, Alberi del Paradiso ja Fontana Barone.

Paikan päällä maksettavaa turistiveroa suunnitellaan. Ei vielä vahvistettu

NÄIN PÄÄSET PERILLE

Lentäen: Lento Palermoon (Cefalùun) Arlandan/Kastrupin lentokentältä maksaa 3750/3450 kr. Suosittelemme auton vuokraamista, sillä näille maaseudun pikkupaikkakunnille ei pääse paikallisliikenteellä.

Omalla autolla: Italian mantereelta pääsee Sisiliaan kahden eri varustamon laivoilla, jotka kulkevat säännöllisesti. Matka kestää n. 40 min.

    Lue lisää

    Piilota

    Näytä kartta