Etsi ja varaa matka.

search
Giardini Naxos
» Matkakohteet » Italia » Sisilia » Giardini Naxos

Giardini Naxos kohteessa Italia

Kauniilla rannikolla on upeita uimapaikkoja.

Giardini Naxos kohteessa Italia

Giardini - Naxos kuuluu saaren tunnetuimpien rantalomakohteiden joukkoon. Sen toisella puolella on mahtava Etnan tulivuori ja toisella puolella Taormina.

Mukava ilmapiiri

Giardini Naxos tarjoaa kaikki mukavan rennon loman ainekset. Pitkän kävelykadun varrella on monia viihtyisiä ravintoloita, baareja ja myymälöitä. Sitä pitkin on mukava vaellella kauniina kesäiltoina.

Useita uimarantoja

Uimarannoissa riittää valinnanvaraa. Lido di Naxos -ranta on suosituin. Siellä voi olla ahdasta vilkkaan matkailukauden aikana. Se on kuitenkin lapsiystävällisin. Jos haluat rauhaa, valitse leveä hienohiekkainen Recanati. Keskustan lähellä sijaitseva Lido la Romantica on italialaisten suosiossa.

Paljon nähtävää ja koettavaa

Sisiliassa on mainiot retkimahdollisuudet. Lähde vaikka Isola Bellan niemimaalle. Siellä on monia hienoja snorklaus- ja uimapaikkoja. Tai ota mukaan eväskori ja lähde veneellä tunnetuille Eioli-saarille. Läheisessä Taorminassa on kapeita kujia ja upeat näköalat. 3330 metriä korkea Etna on koko perheelle mieluisa retkikohde. Muista ottaa mukaan pusakka, sillä tuulisella säällä voi olla viileää.

Paikan päällä on maksettava turistiveroa