Etsi ja varaa matka.

search
Pisa-Lucca
» Matkakohteet » Italia » Toscana » Pisa-Lucca

Pisa-Lucca kohteessa Italia

Muutakin kuin vain vino torni.

Pisa-Lucca kohteessa Italia

Pisan ja Luccan provinsseissa on kauniiden maisemien lisäksi rannikkoa. Oikea valinta, jos haluat yhdistää auringon, uimarannat ja kulttuurin.

Pisa, vino torni ja kaunis tuomiokirkko

Mutta on täällä monia muitakin helmiä. Tässä kauniissa provinssissa on viehättäviä isoja ja pieniä keskiaikaisia kyliä. Voimme järjestää majoituksen niistä monissa. Lucca oli aikoinaan Toscanan pääkaupunki sekä taloudellisen ja poliittisen vallan keskittymä. Tässä miellyttävässä kaupungissa on paljon kauniisti kunnostettuja taloja. Täältä löydät kaikkea mahdollista kaupoista ja ravintoloihin.

Lucca on pieni jalokivi

Tässä kauniissa kaupungissa on aikojen kuluessa tapahtunut paljon merkittävää. Kaupunkia ympäröivät 1500- ja 1600-luvuilla rakennetut muurit. Maalaukselliset torit, kävelykadut ja kauniit rakennukset saavat monet turistit palaamaan kaupunkiin. Täältä löytyy myös runsaasti viihtyisiä ulkoilmaravintoloita, kauniita puutarhoja jne.

Maan vanhimpia kaupunkeja

Majoituskohteemme sijaitsevat läheisissä kylissä, kuten Palaiassa, Terriciolassa, Pisassa ja Luccassa sekä niiden lähettyvillä. Niistä voit tehdä retkiä Toscanan muita nähtävyyksiä katselemaan. Volterran kaupunki kuuluu ehdottomien suosikkien joukkoon. Sen hyvin säilynyt kaupunginmuuri, tyylikkäät palatsit ja upea arkkitehtuuri on ehdottomasti nähtävä. Kaupunki tunnetaan myös alabasterituotannostaan. Kauniit vihreät kukkulat vuorottelevat uneliaiden kylien, kuten Calci, Vinic ja Buti, kanssa.

Paikan päällä maksettavaa turistiveroa suunnitellaan. Paikkakuntia ei ole vielä päätetty.