Etsi ja varaa matka.

search
Sienan
» Matkakohteet » Italia » Toscana » Sienan

Sienan kohteessa Italia

Sienan maakunta on lumoava!

Sienan kohteessa Italia

Vehreitä kukkuloita ja kullankeltaisia viljapeltoja. Tämä on Toscanan kuuluisin provinssi. Monet julisteissa ja postikorteissa käytetyt valokuvat ovat peräisin täältä. Hieno paikka maan päällä.

* Sienan maakunta - klassista Toscanaa*

Sienan maakunta on Firenzen ohella yksi eniten nähtävyyksiä omaavista maakunnista. Syynä on suuri keskiaikaisten kaupunkien määrä. San Gimignano pitkine kapeine torneineen on niistä mielenkiintoisin. Toinen suu on Chiantin piirikunnan sijaitseminen tässä provinssissa. Esimerkiksi kuuluisia Montalcinon ja Montepulcianon viinejä löytyy täältä, Myös viinejä IL Gallo Neron (mustan kukon) alueelta.

Siena on tutustumisen arvoinen kaupunki

Tämä keskiaikainen kaupunki kapeine kujineen ja hienoine rakennuksineen on uskomattoman kaunis ja viihtyisä. Il Palio -hevoskilpailu on vuoden kohokohta. Eri kaupunginosat kilpailevat iloisesti keskenään. Kaupungissa on lukuisia viihtyisiä baareja, ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia. Sienan hotellit esitellään erikseen.

Useita pidettyjä kaupunkeja

Kaunis keskiaikainen Montalcinon kaupunki on erittäin suosittu. Kaupungin linna Il Castello di Montalcino on rakennettu vuonna 1361. Se on säilynyt lähes ehjänä. Lokakuun viimeisenä viikonloppuna järjestetään koko päivän kestävä Sagra del Tordo -juhla. Siihen sisältyy esimerkiksi paraateja. Täällä tuotetaan monia erinomaisia viinejä, kuten Brunello di Montalcino, Moscadello di Montalcino ja Rosso di Montalcino.

San Gimignano on historiallinen kaupunki, joka on tunnettu monista torneistaan. Kaupungilla on värikäs historia ja runsaasti kulttuuritarjontaa ja kesäaikaan kaupungissa on paljon turisteja.

Maakunnasta löytyy monia muita viihtyisiä ja tutustumisen arvoisia alueita, kuten Asciano, Poggibonsi, castiglione d´Orcia ja San Quirco d´Orcia.

Chianciano Termen kylpyläpaikkakunta esitellään erikseen. Paikan päällä maksettavaa turistiveroa suunnitellaan. Vielä ei ole päätetty, millä paikkakunnilla sitä peritään.