Etsi ja varaa matka.

search
Akumal
» Matkakohteet » Meksiko » Jukatan » Akumal

Akumal kohteessa Meksiko

Hotellit, huoneistot ja vinkit

Akumal kohteessa Meksiko

Sembo järjestää lennot ja majoituksen, jotta pääset ottamaan aurinkoa ja uimaan Karibian lämpimissä vesissä. Valitse pelkistetty tai ylellinen hotelli tai huoneisto. Onko Meksiko unelmakohteesi? Hyvä juttu, sillä Riviera Maya on meille tuttu!

Jos haluat lomailla rauhallisesti rannan äärellä, valitse Akumal. Laadukkaat Villas Akumal -huoneistomme sijaitsevat muutama kilometriä Akumalin kylän eteläpuolella. Tämä pieni viihtyisä kohde on tarkoitettu lomailijoille, jotka haluavat hoitaa talouttaan itse. Kylässä on baareja ja ravintoloita. Hotellin palvelut saadaan vastaanotosta.

Uudenaikaisissa huoneistoissa on runsaasti tilaa ja hyvä varustetaso. Jade Beachin rannalla on juuri sellaista Karibian meren valkohiekkaa, josta olet unelmoinut. Maailman toiseksi pisin koralliriutta on vähän matkan päässä. Riutalle pääsee helposti rannan eteläosasta.

Kilpikonnat tulevat tiettyinä aikoina rannalle munimaan. Se tapahtuu öiseen aikaan. Voit kokea tämän kiehtovan elämyksen osallistumalla opastetulle retkelle.

Suosittelemme asiakkaitamme vuokraamaan auton lomansa ajaksi. Villas Akumal sijaitsee syrjässä valtaväylistä eikä paikallisliikennettä ole. Taksin voit tilata vastaanotosta.

Koe enemmän Meksikoa! Vietä päivä Xcaretissa. Tässä hienossa luonnonpuistossa on rantoja ja maanalaisia vesistöjä, joissa voit saada tavallisuudesta poikkeavan snorklauselämyksen. Siellä on Mayojen kylä, apinoita, perhosia ja monenlaista ohjelmaa kaikenikäisille. Käy myös Tulumissa. Se sijaitsee noin 30 minuutin matkan päässä etelään Akumalista. Siellä on kauniita Maya-raunioita meren ja rannan äärellä. Koska käytössäsi on auto, pääset helposti 25 kilometrin päähän Playa del Carmeniin. Yksi päivä kannattaa varata Cozumelin sukellus- ja snorklausparatiisille. Veneitä kulkee Playa del Carmenista monta kertaa päivässä. Cozumelissa on myös maailmankuulut mahdollisuudet syvänmerenkalastukseen. Playacarin hotellialueella on 18-reikäinen golfrata. Viikkoon Akumalissa kannattaa yhdistää muutama päivä Cancunissa tai Playa del Carmenissa.

Sembo suosittelee Tulum. Ehdoton tutustumiskohde Akumalissa asuville. Riippumattoja. Osta kotiin viemiseksi siestan tärkein varuste. Niitä myydään kaikkialla. Tingi! Cozumel. Upea karibialainen saari, maailman toiseksi pisin koralliriutta, runsaasti historiaa. Veneitä kulkee Playa del Carmenista monta kertaa päivässä.

Hyvä tietää Cancunin lentokentältä on noin 1,5 tunnin matka Akumaliin. Varaa lentokenttäkuljetus Sembolta hintaan noin 35 euroa/henkilö/suunta. Jos asut Villas Akumalissa, on suositeltavaa vuokrata loman ajaksi auto.