Matkakohteet » Ranska » Alpit » Kolme laaksoa - Les Menuires
Kolme laaksoa - Les Menuires

Kolme laaksoa - Les Menuires

Les Menuirs Les Trois Vallées -laaksossa kuuluu maailman suurimpaan hiihtojärjestelmään.

Etsi ja varaa matka.

search

Kolme laaksoa - Les Menuires

330 hoidettua rinnettä ja lähes 600 km, joten täällä kelpaa viettää talvilomaa. Kolme laaksoa, jossa on kahdeksan huippua yli 3000 metrin korkeudessa ja kuusi jäätikköä, tarjoaa laskettelumahdollisuuksia sekä aloittelijoille että kokeneille. Kolme laaksoa muodostuu Val Thorensista, Courchevelistä, Méribelistä ja Brides-les-Bainsista, joita yhdistää valtava hissijärjestelmä, jossa on erittäin helppoa liikkua.

Sembolla on tarjolla majoitusta kaikilla viidellä viihtyisällä paikkakunnalla. Les Menuirs on yksi niistä.

Les Ménuires (1850 metriä merenpinnan yläpuolella)

Täältä pääset suoraan 160 km:n rinneverkostoon, ja tämä melko pieni kylä sijaitsee täydellisellä paikalla myös kun haluat suureen hissijärjestelmään. Iltaelämä on täällä hieman rauhallisempaa ja paikka soveltuu sen vuoksi erinomaisesti lapsiperheille.

Rinnekartat

Hiihtoalue: www.les3vallees.com/on-a-large-scale/ski-map.60/

Les Ménuires / Saint Martin de Belleville: http://www.les3vallees.com/images/planpiste/menuiresplan_pistes.pdf

Matkavihjeitä

Jos tulet lentäen, suosittelemme Genèven lentokenttää, josta voit vuokrata auton kauttamme. Myös bussilla pääsee helposti suoraan Genèven lentokentältä, www.altibus.com tai www.gva.ch. Huolehdi siitä, että kotimatkalla on tarpeeksi aikaa lentokentälle matkustamiseen.

NÄIN PÄÄSET PERILLE

Lentäen: Genèven lentokentältä kulkee säännöllisesti lentokenttäkuljetuksia useimpiin Kolmen laakson hiihtokeskuksiin. Lisätietoja ajoista ja hinnoista www.gva.ch.

    Lue lisää

    Piilota

    Näytä kartta