Etsi ja varaa matka.

search
Kolme laaksoa - Val Thorens
» Matkakohteet » Ranska » Alpit » Kolme laaksoa - Val Thorens

Kolme laaksoa - Val Thorens kohteessa Ranska

330 hoidettua rinnettä ja lähes 600 km, joten täällä kelpaa viettää talvilomaa. Kolme laaksoa, jossa on kahdeksan huippua yli 3000 metrin korkeudessa ja kuusi jäätikköä, tarjoaa laskettelumahdollisuuksia sekä aloittelijoille että kokeneille. Kolme laaksoa muodostuu Val Thorensista, Courchevelistä, Méribelistä ja Brides-les-Bainsista, joita yhdistää valtava hissijärjestelmä, jossa on erittäin helppoa liikkua.

Sembolla on tarjolla majoitusta kaikilla viidellä viihtyisällä paikkakunnalla. Val Thorens on yksi niistä.

Val Thorens (2300 metriä merenpinnan yläpuolella)

Val Thorens sijaitsee kolmen laakso korkeimmalla paikalla. Kun majoitut Val Thorensiiin, hiihtomahdollisuudet alkavat heti oven ulkopuolelta. Ajattele, että voit aloittaa päivän suoraan 3 200 metrin korkeudesta! Luvassa on aivan erityisiä laskettelukokemuksia. Paikkakunta on rakentunut laskettelun ympärille. Hisseille pääset kylästä, ja mäet loppuvat käytännössä hotellisi ulkopuolelle. Palveluita on paljon ja ravintoloita ja kauppoja joka makuun runsain määrin. Myös yökerhoja ja baareja löytyy niitä kaipaaville.

Rinnekartat

Hiihtoalue: www.les3vallees.com/on-a-large-scale/ski-map.60/

Val Thorens: http://www.les3vallees.com/images/planpiste/valthorensplanpiste.pdf

Matkavihjeitä

Jos tulet lentäen, suosittelemme Genèven lentokenttää, josta voit vuokrata auton kauttamme. Myös bussilla pääsee helposti suoraan Genèven lentokentältä, www.altibus.com tai www.gva.ch. Huolehdi siitä, että kotimatkalla on tarpeeksi aikaa lentokentälle matkustamiseen.