Matkakohteet » Kanariansaaret
Kanariansaaret

Kanariansaaret

Erilaiset kulttuurit kohtaavat täällä hauskana sekoituksena.

Etsi ja varaa matka.

search

Kanariansaaret

Lähde Sembon matkalle Kanariansaarille ottamaan aurinko ja uimaan. Gran Canarialla, Teneriffalla ja Lanzarotella on suuri valikoima tarkoin valittuja huoneistohotelleja.

Kanariansaarilla on kaikki tarvittava onnistunutta lomaa varten. Täällä on uimarantoja, ostosmahdollisuuksia, mukavia ravintoloita, kuumaa iltaelämää, golf-kenttiä, museoita, vaellusreittejä ja paljon ystävällisiä ihmisiä riippumatta siitä, minkä saaren valitset. Täällä voit ottaa aurinkoa ja uida vuoden ympäri lähes täydellisessä ilmastossa.

Paljon hienoja rantoja

Kanariansaaret tuovat mieleen auringonottamisen ja uimisen. Täällä on runsaasti hienoja rantoja. Täältä löydät pitkiä, kauniita ja kutsuvia hiekkarantoja lähes kaikista lomakohteista. Atlantilta puhaltava vilvoittava henkäys pitää lämpötilan aina meille suomalaisille mukavana. Kun valitset matkakohdetta, kiinnitä aina eniten huomiota rantaan. Sillä ilman kunnollista rantaa loma ei ole loma. Valitse mieleisesi. Mikä ranta sopii juuri sinulle?

Kulttuurin ja historian hieno sekoitus

Kanariansaaria on seitsemän. Ne sijaitsevat Pohjois-Afrikan rannalla. Niillä kaikilla on omanlaisensa luonne ja maisema. Erilaiset Euroopan, Afrikan ja Amerikan kulttuurit sekoittuvat Kanariansaarilla. Kullakin saarella on omat erityispiirteensä. Teneriffalla vaikutuksen tekee hämmästyttävä luonto, Lanzarotella rauhallisuus ja Gran Canarialla monipuolisuus. Kun vuokraat auton, yllätyt iloisesti.

Loma täynnä ohjelmaa

Kanariansaaret on oikea valinta kaikenlaisille lomille. Täällä on tarjolla ohjelmaa, retkiä ja tutustumiskohteita niin suurille kuin pienillekin. Teneriffalla on suositeltavaa vuokrata auto päiväksi ja lähteä Espanjan korkeimmalle vuorelle Teidelle, osallistua hienoon karnevaaliin tai lähteä lasten kanssa Euroopan hienoimpien eläinpuistojen joukkoon kuuluvaan Loro Parqueen. Gran Canarialla on erilaisia teemapuistoja, upeita veneretkiä ja pääkaupungin Las Palmasin ostostarjonta. Lanzarotella kannattaa tutustua Timanfayan kansallispuiston kuuta muistuttaviin maisemiin, jollaisia et varmasti ole aikaisemmin nähnyt.

Loputtomasti hyviä ravintoloita ja ostospaikkoja

Kanarialainen keittiö on tietysti saanut paljon vaikutteita Espanjasta. Vilkkaiden pääkatujen ulkopuolilla on ravintoloita, joissa Kanariansaarten asukkaat itse käyvät mielellään. Niissä on edullisempaa, ja ruoka on usein parempaa. Tapas-, äyriäis- ja kansainvälisen keittiön ravintoloita on lähes loputtomasti kaikissa matkakohteissa. Ostosmahdollisuudet ovat yleensä parhaat saaren pääkaupungeissa, kuten Las Palmasissa, Santa Cruzissa ja Arrecifessa tai jossakin suuressa ostoskeskuksessa matkakohteen lähellä.

Varmasti lapsiystävällinen loma

Kaiken ikäiset lapset viihtyvät Sembon Kanariansaarilla. Monissa hotelleissa on lämmitetty uima-allas, ja ne sijaitsevat kävelymatkan päässä rannasta. Tämän lomakohteen suosio perustuukin ilmeisesti juuri lapsiystävällisiin rantoihin. Mutta moni muukin asia Kanariansaarilla soveltuu lapsille. Ravintoloissa on lapsille omat ruokalistat ja syöttötuolit. Supermarketeissa myysään vaippoja ja perheen pienimmille tuttua ruokaa.

Lue lisää

Piilota

Näytä kartta