AUTOLLA LOMALLE ADRIAN RANNIKOLLE

Suunnittele matkareittisi ja koe enemmän.
Kymmenen yötä vapaalla. Lämpöä ja romantiikkaa.
Jatka matkaa Ruotsin Trelleborgista lautalla Sassnitziin.
Meno: Menomatkalla yölaivalla Trelleborg-Rostock. Kotimatkalla lautat Puttgarden-Rödby ja Helsingör-Helsingborg.
Perillä: Italiassa Adrian rannikolla.
Matkanpituus: 10 yötä, 3200 km Etelä-Ruotsista laskettuna
Lue lisää...

Lomaseikkailu jatkuu Ruotsin Trelleborgista yölaivalla Saksan Rostockiin. Laivalla koko perhe voi rentoutua, leikkiä ja nukkua mukavissa hyteissä, jotka olet varannut laivamatkan varauksen yhteydessä. 

Seuraavana aamuna aamiaisen jälkeen matka jatkuu Berliinin, kauniin Dresdenin ja porsliinikaupunki Meissen kautta kohti Prahaa.  

Praha on erittäin kaunis kaupunki. Siellä todella laaja joukko historiallisia ja kulttuurillisia nähtävyyksiä. Varaa yksi tyai kasi yötä sen mukaan paljonko haluat nähdä upeasta Prahasta. Ajomatka Rostockista 580 km..

Nukutun yön jälkeen on aika jatkaa matkaa Prahasta kohti rantalomaa Caorlessa Italian Adrian rannikolla. Matka kulkee pitkin kauniita maisemia yli korkeiden vuorten ja läpi syvien laaksojen. Kannatta pysähdellä usein nauttimaan upeista maisemista! 

Myöhään illalla olette perillä Caorlessa. Täällä riittää aurinkoa ja upeita hiekkarantoja ja Caorlesta löytyy useita ihania hotelleja perheille. Ajomatka noin 900 km.

Upean viikon jälkeen, levänneenä ja monia hienoja lomamuistoja rikkaampana voitte aloittaa paluumatkan. Voit ajaa Brenner -solan kautta Innsbruckiin. Reitillä on useita siltoja upeine näköaloineen - hämmästyttävin on Europabrücke, jolla ajorata kulkee melkein 200 metrin korkeudessa maanpinnalta. 

Seuraavana päivänä voit ajaa kauniita teitä pitkin pohjoiseen Strassen kautta. Varaa aikaa ja pysähdy vaikka Dinkelsbühlissä tai Rothenburg ob der Tauberissa - joka on matkan varrella, tie Fernpassstraße/B17 ja A7b. Käy kävelyllä ja juo vaikka kuppi kahvia. Kiirettä ei ole, jos olet varannut hotellin etukäteen Kassel. Ajomatka 670 km.

Aamulla reippaina ja iloisina voitte jatkaa matkaa Kasselista lauttasatamaan Puttgardenissa. Lauttamatka Rödbyhyn Tanskaan kestää vain noin tunnin, juuri sopivasti, että ehtii syömään lounaan ja tekemään ostoskia laivan edullisessa myymälässä. Rödbystä on matkaa Helsingöriin noin 200 km, ja lauttamatka yli  Öresundin salmen Helsingborgiin kestää vain noin puoli tuntia. Helsingborgista matka jatkuu kohti pohjoista ja laivoja Suomeen. 

NÄIN MATKUSTAT

Lennot
LENNOT - Etsimme yli 100 lentoyhtiön tarjonnasta parhaan hinnnan sinulle. Valitset itse sinulle sopivimmat aikataulut, lentopäivät ja matkan pituuden. Varaa lennot ja majoitus samalla kertaa niin saat automaattisesti Valmismatkaehtojen mukaisen kuluttajansuojan.
Vuokra-auto
VUOKRA-AUTO - Varaa vuokra-auto lomallesi. Sembo tekee yhteistyötä Carnect autovuokraamon kanssa. Sopimuksemme tunnetun Autoescapen kanssa takaa sinulle toimitusvarmuuden ja edulliset hinnat. Varaa vuokra-auto jo ennen matkaa niin saat sen edullisemmin ja kätevämmin. 
Lautat
LAUTAT - Sembolta voit varata myös Euroopan suurimman lauttavarustamon Stena Linen lauttamatkoja. Sembo on osa Stena Line Travel Group yritysryhmää.