Disneyland® Pariisi

Disneyland® Pariisi

Matka Pariisin Disneyland® huvipuistoon kannattaa varata Sembolta ja hyödyntää samalla hyviä tarjouksiamme. Voitte asua jossakin Disneylandin® valitussa teemahotellissa parhaaseen hintaan.
Lue lisää...

 

Pariisin Disneyland® tarjoaa seikkailua ja ainutlaatuisia elämyksiä kaikille. Disneyland® Pariisissa tapaat kaikki suosikki Disney®-hahmosi. Kun näet jonkin upeista show -esityksistä Mikin ja kumppaneiden esittämänä, tekee se suuren vaikutuksen niin pieniin kuin vähän suurempiinkin. Täällä on ohjelmaa kaiken ikäisille. Joka vuosi täällä käy miljoonia matkailijoita ja perheitä, jotka saavat tavata Disneyland® Pariisin kuuluisat Disney®-hahmot ja kokea upeita elämyksiä huvipuiston lukemattomissa hauskoissa laitteissa. 

Disney® teemahotellit antavat sinulle ja perheellesi mahdollisuuden nauttia Disneyn® maailmasta myös hotellissa. Hotellit sijaitsevat mukavan kävelymatkan päässä kahdesta Disneyland® Pariisin huvipuistosta. Mutta voit myös käyttää ilmaisia busseja, jotka kulkevat useita kertoja tunnissa hotellien ja huvipuistojen välillä. Kun varaat Disneyland® Pariisin matkan meiltä, saat pääsyn kumpaankin huvipuistoon ja kaikkiin laitteisiin.

Meiltä saat ainutlaatuisia tarjouksia, jotka tarjoavat lisää viihdettä ja hauskaa kuten esim. Buffalo Bill's Wild West Show tai lounaan ja päivällisen teemahotellin Café Mickeyssä. Nämä edut saat ainoastaan jos asut jossakin valitussa teemahotellissa. Voit valita seitsemästä korkeatasoisesta teemahotellista. Teemahotellit ovat hyvin pidettyjä ja kaikissa on oma aiheeseen liittyvä teemansa. 

Nyt sinulla on mahdollisuus nähdä suositut hahmot kuten Annie Mestariampuja, pony-express ja Istuva Härkä Buffalo Bill's Wild West Show:ssa, tai voit käydä lounaalla tai päivällisellä Cafe Mickeyssä ja tavata Mikin, Minnin, Pluton, Hessun ja Aku Ankan.

Meillä Sembolla on ainutlaatuisia tarjouksia ja käytämme paljon aikaa varmistaaksemme asiakkaillemme ikimuistoisen elämyksen. 


Kannattaa varata matka Sembolta jo tänään ja pääset sukeltamaan Disneyland® Pariisin elämysten maailmaan.

 

NÄIN MATKUSTAT

Lennot
LENNOT - Etsimme yli 100 lentoyhtiön tarjonnasta parhaan hinnnan sinulle. Valitset itse sinulle sopivimmat aikataulut, lentopäivät ja matkan pituuden. Varaa lennot ja majoitus samalla kertaa niin saat automaattisesti Valmismatkaehtojen mukaisen kuluttajansuojan.
Vuokra-auto
VUOKRA-AUTO - Varaa vuokra-auto lomallesi. Sembo tekee yhteistyötä Carnect autovuokraamon kanssa. Sopimuksemme tunnetun Autoescapen kanssa takaa sinulle toimitusvarmuuden ja edulliset hinnat. Varaa vuokra-auto jo ennen matkaa niin saat sen edullisemmin ja kätevämmin. 
Lautat
LAUTAT - Sembolta voit varata myös Euroopan suurimman lauttavarustamon Stena Linen lauttamatkoja. Sembo on osa Stena Line Travel Group yritysryhmää.