LEGOLAND®

Upeita elämyksiä LEGOLAND®issa

Uusi LEGO® NINJAGO® World on upea paikka, jossa voit kokeilla ninjataitojasi Lloyds Laser Labyrintissä, Colen kiipeilyseinällä ja Jayn reaktiotestissä.
Lue lisää...

Koe upea NINJAGO elämys interaktiivisessa uutuudessa: LEGO NINJAGO The Ride. Täällä joudut käyttämään neljää elementtiä; tulta, maata, salamaa ja jäätä taistelussa The Great Devoureria vastaan.

LEGOLAND® on rakennettu yli 60 miljoonasta LEGO palikasta ja se tarjoaa lukmattomia WOW elämyksiä koko perheelle. 

 

LEGOLANDissa on paljon nähtävää ja koettavaa. Kummitustalo Ghost – The Haunted House saa taatusti ihokarvasi nousemaan. Minilandissa voit nähdä lukemattomia maailman nähtävyyksien pienoismalleja LEGO palikoista rakennettuna. Koe miltä tuntuu vapaa pudotus Polar X-plorerissa. Käy tervehtimässä pingviinejä Penguin Bayssä ja katso kuinka hait uivat Atlantis by SEA LIFE™. Päivän päätteeksi voit mennä vaikka LEGO Toppeniin, josta näet kaiken vähän ylempää. 

 

 

NÄIN MATKUSTAT

Lennot
LENNOT - Etsimme yli 100 lentoyhtiön tarjonnasta parhaan hinnnan sinulle. Valitset itse sinulle sopivimmat aikataulut, lentopäivät ja matkan pituuden. Varaa lennot ja majoitus samalla kertaa niin saat automaattisesti Valmismatkaehtojen mukaisen kuluttajansuojan.
Vuokra-auto
VUOKRA-AUTO - Varaa vuokra-auto lomallesi. Sembo tekee yhteistyötä Carnect autovuokraamon kanssa. Sopimuksemme tunnetun Autoescapen kanssa takaa sinulle toimitusvarmuuden ja edulliset hinnat. Varaa vuokra-auto jo ennen matkaa niin saat sen edullisemmin ja kätevämmin. 
Lautat
LAUTAT - Sembolta voit varata myös Euroopan suurimman lauttavarustamon Stena Linen lauttamatkoja. Sembo on osa Stena Line Travel Group yritysryhmää.